BIST 9.872
DOLAR 32,54
EURO 34,95
ALTIN 2.456,75

Ahmet Hakan, Melih Gökçek'ten bakın ne istedi?

Hürriyet Gazetesi Yazarı Ahmet Hakan, bugünkü köşe yazısında referandum sonuçları ile ilgili girdikleri iddia üzerine kazandığı takım elbiseyi istedi. Ahmet Hakan, Melih Gökçek'e ' Göndersene takım elbiseyi" diye seslendi. İşte o yazı...

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 6 Adet Yorum
Misafir

Melih gökçeğin bir kabahati yok,takım elbiseyi ysk ısmarlamalı.Yılların kurdu gökçek %54 ün üstü oy derken devlete yani yskya güveniyordu.Bu rakamın altında çıkacak oyla yeni rejimi halka kabul ettirmek zor,devlet ne yapar yapar %55-%60 veya biraz daha üstü oy açıklar diye düşünmüş haklı olarak.Ama devlet gökçeği yanıltmış.

melih işini bilir.

o takım elbiseyi vermesine verir ama öyle bir reklamını yapar ahmet i o kadar zor duruma hatta sinyalci durumuna düşürür ki ahmet elbise istediğine bin pişman olur.

HRBİ SEÇMEN

Mesnetsizlerin beyhude insan müsveddelerinin tv ekranlarından eksik olmadığı müddetçe Bu toplumda Bu Milllete birlik beraberlik ruhu dirilmeyecektir. Sistemin bile beyhude Referandumla içine ettiler. sonrada HAYIR verenleri pkk lı terörsit fetöcü şecu bucu diye dnglaklık etmektedirler.Sözüm ona Evetçiler vatan perliğiniz bütün densiz meziyetsiz politik zaaflarınız apaçık ortadadır.

Misafir

VAY BE ÇIKARLAR UĞRUNA BARIŞMIŞLAR.... DÜN A HAKANIN BURNUNU KIRDIRANLAR BUGÜN DOST OLMUŞLAR ...

vasi

ahmet hakan senin çook takım elbise alma imkanın var...Allah daha çok versin helalinden...fakat melih beyden alacağın elbiseyi garibana versen sana yakışır...

MİSAFİR

İSTEDİĞİN ELBİSE OLSUN AHMET HAKAN KEŞKE ARABA İSTESEYDİN İÇİNDE NEYİ VAARKİ

  • 1