BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67

Ahmet Edip Uğur konuştu! Eşiyle ilgili iddia gerçek mi?

BALIKESİR Büyükşehir Belediye Başkanlığı görevinden ağlayarak istifa eden Ahmet Edip Uğur ilk kez konuşurken eşi Nurgül Uğur hakkında CHP Milletvekilinden bomba bir iddia geldi. Ahmet Edip Uğur ise tehdit iddialarına açıklık getirdi.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 24 Adet Yorum
Balaban Beyi

Adam bal gibi TEHDİT EDİLMİŞ..bu gayet açık..!! Ancak tabii bu işin içindekiler anlaşılıyor ki,YUKARILARDAN TALİMAT ALMIŞLAR.. Tehdit işinde de USTACA DAVRANILMIŞ... Daha başka şu sırada yapılacak fazla bir şey yok.ÇÜNKÜ ANKARADA C.SAVCILARI VE C.HAKİMLERİ VAR denilemiyor.. İnsanlar kendini emniyet içinde göremiyorlar...Maalesef..

ÜZÜLÜYOR VE UTANIYORUKM

AK Parti'den de istifa eden Ahmet Edip Uğur yeniden siyasete girme konusunda ki kiismını isterseniz ben açıklıyayım. EYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY AKP LİLER SİZİ KINIYORUM VE AYIPLIYORUMMMM UNATININ UTANINNN BİR AKP Lİ OLARAK GERKEÇTEN UNATANIR HALE GELDİMM 2002 DEN BERİ BEN BU DAVAYA GÖNÜL VERDİM BU NE DEMEK YAAAAAA BAŞKANIN HANIMINI İÇERİ ALMAK NE OLURSA OLSUN NE OLURSA OLSUN BEYLERRRRRRRRRRRRRRR BU ÇOK ÜZÜCÜ BİR DURUM HELE HELE BU BAŞKANIN EŞİNİ HER KİM BİRGÜNDE OLSA İÇERİ ALMIŞSA BU POLİS MEMERU VE O AMİR DERHAL SORUŞTURLAMIL KARDEŞİMM ALOOOOOOOOOOOOOO BEYLERRRRRRRRRRRRR BUNLAR 2019 ONDOKUZ İÇİN HİÇ AMA HİÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇ İYİ SONUÇ VE ÖRNEKLER DEĞİL ANLADINIZMI NOT://// BÖYLE GİDERSE YARIN YANİ 2019 İÇİN PARTİYE BAŞKAN BULAMIYABİLİRSİNİZ BAKIN İNSANLARI HEP GÖREVİ BAŞINDAN UZAKLAŞTIRDINIZ O ZAMAN BU TOPLUMU İKNA EDİN KADREŞİM O ZAMAN BU MİLLETTE SİZLERİNDA SORUŞTURULMASINI İSTEYEBİLİR YAZIKKKKKKKKKKKKKKK

Misafir

Adamsın Ahmet! Bu ADAM Ak Parti'nin kurucularından. Ne görev verilirse layıkıyla yapmış. Hakkında yolsuzluk, hırsızlık, dolandırıcılık, hainlik şaibesi yok. Bu ADAMI bu duruma düşürmek ahde vefa'ya sığar mı? Yol arkadaşlığı, dava arkadaşlığı bu mu? Ahmet Bey üzülmesin. Yalakalık yapmadan ADAM gibi geldi ADAM gibi gitti.

TRABZONLU !!!!!!!!

Yahu siz cehepeye ne bakiyorsunuz onlar Devletimizi,de isid,a silah götürüyor diye bütün dünyaya yalan söylemedilermi onlar normal normal Türkiye dü§mani bunlar !!!!!!

Misafir

Millet bu iddialara neden inanıyor ? Acaba saflığından mı yoksa sizlere duyulan aşırı güvenden mi (?)

salhor

İLTİSÂK, çok elastikî bir kavramdır. Meselâ, Genelkurmay'da resimleri çıkan sivil, bir eski astsubaymış ve soyadı ERDOĞAN'mış. İlgili habere bakılabilir. Şimdi "Hımmmmm" mı diyeceğiz? Allah rızası için adâlet terazisini doğru elle, doğru şekilde tutup tartı yapınız ey hukukçular! Ortalık çok fena. Günahsız damadım da bir hafta içinde ilk defa hakim huzuruna çıkacak; ama şehrinde bir tek salıverilen maznun yok. Kızım, torunlarım dehşet içindeler. Ya maznunun kendisi? Allâh'ı unutmayın, Allah'ın HAK ve ÂDİL esmâsı çok tehlikelidir.

hakan

eşi kaç yaşında acaba.çok genç gösteriyor.

MESUD AKGÜL

İleri demokrasiyle yönetilen herhangi bir ülkede bir belediye başkanı medya önünde ülkenin Cumhurbaşkanı tarafından tehdit edilip ailesinin ve evinin içinin hedef alındığı söylerse o ülkede yer yerinden oynar. Ancak ülkemizde ise kimseden gık yok! Aslında ülkemizdeki rejimin adı Cumhuriyet olsa bile bu tam anlamıyla bir yutturmaca... Ülkemizde yürürlükte olan rejimin adı mafya düzeni! Kimin kime gücü yeterse... Ne gerçek adalet var. Ne de gerçek bir demokrasi. Milli irade ise sadece bir masal. Asıl sorun ise güce tapan bir toplumumuzun olması. Kimse hakkı üstün tutmuyor. Herkes kim güçlüyse peşinden sürükleniyor. Ahireti, ölümü, hesabı, cennet ve cehennemi düşünen yok.

selami

sana güvenmiyorum aileme tehtit var diyon basın önünde davacı olmuyon tehtididi yapanıda söylemiyon o zaman niye agladın şovmu yaptın kabahat seni o mevkilere getirenlerde

kimler kimler

Sözcüden başka bir gazete demeç teklifini kabul eder miydi acaba? SABAH a falan gitse SABAH kabul eder miydi? Ya da bu sitenin sahibi olan Özışık kardeşlere???

Geçmiş olsun Ahmet başkan

"Başkanlık sis temi şarttır.Mevcut sistem engellidir. Türkiye'ye özgü sistemle olumsuzluklar ortadan kalkar" Ahmed Edip Uğur.20 nisan 2015

misafir

Mert Fetö CHP nin ortağı değildi Fetönün ortağı kim diye soracak olursan sen ve senin gibilerdir.

mert toker

CHP ile FETÖ neden iyi anlaşıyor şimdi anladım. İkisi de yalanı ve iftirayı huy edinmişler. Çok rahat yalan söyleyebiliyorlar. Böyle devam edin...

Misafir

Edip Başkan'ın ve diğer belediye başkanlarının niçin görevden alındıklarını; birilerinin hışmından ve kininden çekinmeden açıklayacak kadar yürekli bir tek AKP li milletvekili çıksın,dişimi kıracağım..Öyle ya..Adamlar fetöcüyse fetöcü deyin,PKK lı iseler pkk lıydı deyin,hırsızlıkları vardıysa hırsız oldukları için alındı deyin,deyin de deyin...Halk derhal bunu bekliyor...Metal yorgunluğu filan hikaye...O yorgunluğun kimde olduğu belli aslında!

Misafir

Sözcü gazetesi memlekete düşman demişsiniz... Ama bir de doğruları söyleyen dokuz köyden kovulurmuş diye bir deyimimiz var biliyorsunuz...... Siz kovmaya çalışıyorsunuz ama bu ülkede doğruluk ve adalet kavramı yücelsin istiyorsak; o gazete şöyle bu gazete böyle demek çözüm değil,her koşulda doğru ve dürüst olanın yanında olmak gerek!

yurtsever

Birilerinin dolduruşuna gelerek kendi çıkarların ve hırsın için memleketin çıkarlarını ikinci plana atma, bu dava Ak parti davası değil memleket davasıdır zira tüm saldıranlar memleketin kaynaklarına ulaşabilmek için Ak partiye saldırıyor şu an sizi de kendi emelleri için kullanma derdindeler.

Gez Gez Bitmez

Bende duydum Namık Havutçu'da gezintiye çıkmış.

mniksek

EDİP BAŞKAN ŞİMDİDEN SÖZCÜ GİBİ MEMLEKET DÜŞMANI GAZETELERE DEMEÇ VERİRSEN YANILIRSIN, O GAZELER ÖNCE YANINDAYMIŞ GİBİ DAVRANIR, SONRA SÖYLEDİĞİNE SÖYLEYECEĞİNE PİŞMAN EDERLER, SİZ TECRÜBELİ SİYASETÇİSİNİZ OYUNA GELMEYİN...

yunaklı

Ahmet Edip Uğur bizler sana oy vermedik. Seni tanımayız. RTE oy verdik. Çok biliyorsun chp den aday olmaya çalış.

MİSAFİR

REİS YANLIŞI YAMUĞU HAİNİ SEVMEZ .KİMSENİN AYIBINI YÜZÜNE VURUP SAHTE MUHALEFETEDE MALZEME VERMEZ

Balıkesirli

Balıkesirliler bu adamı nasıl olduda seçtiz be ya

İNKAR NEDEN??

Tehdit edilmiiş,bu kadarı yeterli,ve daha başlangıçtı tabii ki etmezse ne olacağını göreceğiz demişti bir yetkili ağiz!,Ölüm tehdidi denmedi zaten,ayağını denk al dendi.??

Ulan Bu Nasil Muhalefet

Ulan bu nasil bir muhalefet yahu? Duydum diye at savur ondan sonra kendin inan. Once bir arastir sor sorustur. Allah memleketime sabir versin!

Turgay

Valla bunlardan her şey beklenir. İktidarlarını kaybettiklerinde kaybettiklerinin sadece koltukları olmadığını hepimizden iyi biliyorlar.

  • 1