BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67

Ahmet Altan'dan öldürülecek kehaneti

Ahmet Altan, Zaman gazetesine kayyum atanması kararına çok sert tepki gösterdi.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 14 Adet Yorum
bide kuzey korede yaşasaydınız???

bu ihaneti amerikada yapsaydınız, çoooktan öldürülmüş, biryerlere fırltıp atılmıştınız ama burası yeni türkiye, burda ne kadar iftira yalan söylersen söyle, ne kadar ihanet edersen et, ne kadar kalleşlik yaparsan yap, maalesef yine nefes alırsın....

Misafir

Bir çift kadım memesine herşeyi değişirim diyecek kadar ALÇAK!

Misafir

Bundan yazar olsa ne YAZAR? Adam KADINI SEKS OBJESİ OLARAK GÖREN, GÜYA ERKEK kimliğine sahip sıradan bir insan.Çok basit ve aşağılık biriymiş.

Misafir

Adam yazar değil AKSİYON FİLM SENARYOSU YAZIYOR sanki.Hatta KAFASINDAKİ KÖTÜ DÜŞÜNCELERİ DİLLENDİRİYOR gibi.Yazık çok yazık.Yazardan başka herşeye benziyor.

Misafir

Vallla kendi bilir, şerrini kimseye surtup kahraman olmasin da...

siz evinizde ölenin hesabını verin.

bu altan lar evli kadını evine atar kadın evlerinde ölür ceza almazlar zavallı öldüğü için bide suçlu olur.terbiyesizler devlet kürtleri korumak için pkk ile çatışıyor bunu çevirip kürtleri öldürüyor diye anlatıyor.devlete millete silah sıkanın milliyetimi olurmuş terörist pkk ölüyor içlerinde kürt de var ermenide avrupalıda hatta türk de var.

selahaddin eyyubiler

utanmaz altan pkk terörüyle mücadeleyi "kürt düşmanlığı" diye lanse etmek israil siyonizm ağzıdır,yazık sana..asıl pkk ve yandaşları,pyd ve yandaşları "kürt milliyetçiliği"yaparak zulm etmekte diğer milliyettekilere gözün körmü,yoksa sahibinin sesimisin bu mazlum millet herşeyi biliyor..zalimler için yaşasın cehennem!

osman

kardeşim, artık geç köşene bu milletin bir birini yemesini seyret, millet kafa koymuş bir birini yiyecek, bundan mutlu oluyor, neden akıl veriyorsun...bırak, su yolunu bulsun...ileri de o da olmazsa asıl hesap diyarında şapkayı önlerine alır, düşünürler, hesap verirler... "“Saatin zinciri bitince eylemez tık tık;‎ Vakt-i merhûnu gelince ruha derler çık çık!‎ Hakk’a kulluk eyle zira ,‎ Ahirette dinlemezler hınk mınk...‎” "

Misafir

mesele türk olmak değil, mesele insan olmak.

AYNA

SEN HIRSINDAN ÖLME DE...

SAĞ DUYU

SAPLA SAMAN iyice birbirine karıştı. Bir taraftan Yıllardır Türkiye aleyhine çalışanların kökünü kazımak çok ZOR. Bir taraftan hepsini birden yapmaya kalkmak insanları YORDU. Bir taraftan fiziksel, ruhsal hastalıkları olanlar çareyi Erdoğan, AkP düşmanlığında buldu....

2000LER

vaay Ahmedim yine ufurmussun. ama her soylediniginizden keramet arama dönemi bitti yigidim. valla sen boyle bir seyi temenni ediyor olabilirsin ama bu ülkenin makul insanlari hiç bir zaman biribirini oldurmedi oldurmez de yeter ki milleti kışkırtmayin, milletin içine fesat ekmeyin.

korkunç oyunlar yırtılıyor

Ahmet altan gibi türke ve türklüğe düşman birinin gün geleçek zaman gazetesi için canhıraç hatta akılsağlığını kaybedecek hırsa bürünecek olması bile, ortada dönen dolapların çeşitliliğini ortaya seriyor..

dübeşe kemal

karı gibi ağlama lan ahmo, ıcık erkek ol

  • 1