BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67

Afyoncu'dan İnce'nin iddialarına cevap

Milli Savunma Üniversitesi Rektörü Erhan Afyoncu, CHP'nin cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce'nin kendisiyle ilgili FETÖ'cü iddialarına cevap verdi.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 10 Adet Yorum
abcd

İnsan kendini bu kadar nasıl rezil kepaze edebilir İnce. Salla salla da biraz usturuklu salla, yalanın anında suratına vurulmasın.

Misafir

BİTTİ DEDİĞİN ORDU TARİHİNİN EN İYİ MÜCADELELERİNİ VERİYOR BUNU SADECE TÜRK HALKI DEĞİL SAVAŞ UZMANLARI SÖYLÜYOR TABİKİ SENİN GİBİ ÖNYARGILARI OLANLAR GÖRMEZ

gül

bu pislik cehape ve zihniyetinin tek işleri iftira yalan ve algı oluşturmak bunların tarihine bakın yeter

abcd

Zavallı, hatta yalancı birazda fitne yayıp ortalık karıştırıcısın İnce.

abcd

Zavallı ince utancından masanın altına girecek çok yakında bence

Misafir

Ben onu bunu bilmem. Tek bildiğim , Rais seçimi kaybetti. Başkan olsa bile meclis çoğunluğunu kaybetti. Yasa çıkaramadıktan sonra 6ay sonra tekrar seçim. 6 ay sonra başkanlığı da kaybedecek.

Misafir

Erhan Afyoncu fetöcümü bilmem de Erhan Afyoncuya mı düştü Türk ordusunun subayını yetiştirmek, o subaylardan ancak levazımcı olur, yıllardır övündüğümüz ordumuzu bile bitirdiniz fetö ile elele yapıp, yazıklar olsun size, hele o askeri liseleri o hale getirip sonra da kapatma projeniz zaten ordumuzun maruz kaldığı kötü durumun resmidir, acilen bit artık akparti

Misafir

İnşallah oradan mezun olan askerler Türkiye Cumhuriyetinin askerleri olurlar.Zira partizan birisinin rektörlüğünü yaptığı üniversiteden tarafsız Tüm TÜRK MİLLETİ ne eşit mesafede subay ve astsubay yetişeceğine pek inanamıyorum.Bir siyasi cenah subay ve astsubayı yetişirse de yaşadığımız acıların benzerini yaşamamız mukadderdir.

ÜLKÜCÜ

MUHARREM İNCE FETÖCÜLERE KARŞI GİBİ TAVIRLARI VAR, ASLINDA FETÖCÜLERİN DESTEKLEDİĞİ ADAY BAY İNCEDİR DİYE DÜŞÜNÜYORUM..

Soner Yalçın

Erhan Afyoncu Sabetayizm konusunda uzmandır. CHP'nin karın ağrısının sebebi budur. CHP'nin içindeki "dönme"leri çok net bilmektedir.

  • 1