BIST 9.916
DOLAR 32,49
EURO 34,78
ALTIN 2.441,07

Afrin havadan görüntülendi iki terörist canlı yakalandı! Afrin'de son durum

Türk Silahlı Kuvvetlerince, Zeytin Dalı Harekatı'nın başlangıcından bu yana 3347 teröristin etkisiz hale getirildiği bildirildi. Öte yandan 8 köy daha teröristlerden temizlendi. Canlı yakalanan iki teröristin görüntüleri sosyal medyada paylaşıldı. YPG'li teröristlerden biri kadın.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 19 Adet Yorum
Misafir

Bu ordu sadece ve sadece mılletın ordusudur ve mılletin hizmetindedir!

Misafir

Canlı yakalamayin kafalarına sıkın ki Şehidleri kanı yerde kalmasın hainleri beslemeyelim

MİSAFİR

BU ERDOĞANIN İSLAM ORDUSU YANİ PEYGAMBER OCAĞININ PEYGAMBER ORDUSU YANİ ALLAHIN ORDUSU, AYYAŞLARIN LAİKLERİN DEĞİL YANİ

besle besle nereye kadar

ne diye canlı yakalıyosunuz sık kafasına gitsin

MİSAFİR

O CANLI YAKALANANLARI KAZIĞA OTURTUN

erdo

Sayısına bereket,her gün ilk işim sayıya bakmak oluyor,operasyon biterse ne yapacağız bilmiyorum,alışmıştık,artan sayıları gördükçe içimiz rahatlıyor.3000 yıllık Türk Devletine kafa tutarsan olacağı budur.

Misafir

artık atatürkçü asker görünce sevinmeye başladık ya la.. atatürkçü asker diyorum bak.. şurda 10 sene öncesine kadar "nasıl yani, başka türlüsü de mi var" diye sorup, şaşıracağımız bir durumdu. ama harbiden duygulandım.. böyle bir şeyi düşünmek bile başlı başına bir zeka işi.. yanına o fotoğraftaki kadar atatürkçü bulabilmek de bir başarı.. teşekkürler dostlar.. umarım başınıza bir şey gelmez.. bunu diyecek kadar da bitiğiz maalesef..

Misafir

3000-5000...Sözde moral motivasyon adına spor loto sonuçlarını verir gibi gün gün sayı vermek hiç doğru bir şey değil...Bunun yerine "ordumuz ilerledi ve bu gün şu bölgeleri ele geçirdi" demek yeterli!

Misafir

bu vatanda ne kahramanlar ne de mustafa kemaller bitecek. kazasız belasız dönmeleri umuduyla, selamlar iletiyoruz şanlı türk askerine.

Misafir

daha önce çanakkale'de, conkbayırı'nda, kemalyeri'nde ve daha sonra adana'da, maraş'ta, sakarya'da, urfa'da, afyon'da, antep'te ve izmir'in dağlarında, şimdi ise afrin'de, cerablus'ta mustafa kemal'lere selam olsun, selam olsun, selam olsun..

Misafir

hepiniz birer mustafa kemal'siniz, dualarımız sizlerle. siyaset bulastirilmamasi gereken fotoğraf.

Misafir

ülkede güzel şeyler de oluyor, mustafa kemal'in askerleri hala ayakta, ordumuz ve askerimiz hala bizim dedirtmişlerdir. minnet borçluyum kendilerine içimi huzur ve umut doldurdukları için.

Misafir

kısa pantolon, dar gömlekli, kareli ceketli; müteahhit oğlu, nargile cafe habitatlı ekipten de bekliyoruz bir fotoğraf hani her yerde bağırıyor ya bu babayiğitler afrine gidelim, emevi camiini alalım, orada namaz kılalım, 82 musul 83 moskova 84 washington vs... al gerçek yiğitler gitmiş afrine pozunu da vermiş mesajını da vermiş. vatan size minettardır.

Misafir

bu aslanlar savaşın ortasında bu pozu verirken şakşakçı ak gençlik ise akp açılışlarında döner ekmek sırasındaydı. nerdesiniz la ak gezenler?milliyetçi,atatürkçü gerçek türk askeri meydanda.hadi siz de buyrun giyin kefeninizi gidin afrine.

Misafir

afrin'e girerken rabia işareti yapan askerleri görünce ordunun yapısı bozuldu diye bozulan moralimi tavan yaptıran pozdur. selam olsun mustafa kemal'in askerlerine

Misafir

''fıtrat değişir sanma, bu kan yine o kandır'' dedirten aslan parçalarıdır.

Misafir

türkiye'de askeri, polisi yalnız siyasal islamcıların polisi ve askeri gibi yansıtanlar var. bu tip kareler gerçeğin böyle olmadığını gösteriyor.

Misafir

106 sene öncesi ve 106 sene sonrası. milli ruhta değişen hiçbir şey yok... mustafa kemaller bitmez...

Misafir

mustafa kemal'in askerleri her yerde. kahramanlarımız kusursuz bir şekilde terörle mücadelelerini sürdürüp ilerleme kaydederken, bir yandan da bizleri mutlu edecek görüntüler vermeyi ihmal etmiyorlar. şurada bir gurup aslan parçası, "şehitler tepesi" adını verdikleri yerde, mustafa kemal'in silah arkadaşları ile birlikte trablusgarp'ta vermiş olduğu pozun aynısını canlandırmışlar;

  • 1