BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67

Adnan Oktar'ın evinden çıkan bakan kimdi? Bomba iddia

Dün sabah kedicikleriyle birlikte şantaj, taciz, tecavüz ve daha bir çok suçlama nedeniyle gözaltına alınan Adnan Oktar'la ilgili önemli bir detayı Habertürk yazarı Fatih Altaylı verdi. Altaylı 1990’lı yıllarda Adnan Oktar'a yapılan bir baskında Refah Partili eski bir bakanın Oktar'ın evlerinden birinden çıktığını söyledi. Peki kim bu bakan?

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 17 Adet Yorum
sebahattin dağüstü

bakanın adını versene ,ne zırvalıyon bakan vardı diye.habercilik böyle olmaz.delikanlıysan söyle,yoksa sus.

Misafir

bu adam tam bir ruh hastası

Misafir

Söz konusu Eski bi Bakandan söz ediliyor, oysaki o'eski Bakanın ismi geçmiyor.. yani oktar'la bağlantılı olan isimler zikrefilmeyincede ve bu nedenlede yeterince bilgi edinilemiyoruz.. Seçimlerden kısa bir süre önce Oktar ve Diyanet işleri ile ciddi bir polemiği yaşandı o'na bağlıyorum. Lakin söz konusu polemiğ haklılık payı olarak kim haklı derseniz polemiklerin içerisine bakmak lazım.

karataylı

ibreti alem olacak bir ceza olacakmı mesele bu aklından bu tür ihanet çetesi kuracaklar rüyada görse kaçacak delik aramalı ki aklından geçtiği gibi kafasını 3 kere duvara vurup o fikri kovsun bu işin kökü böyle kurur ikincisi devlet gerçekten bu boşluğu doğru dürüst aydın hocalar ile doldurmalı asla boş bırakmamalıdır

ASİLTÜRK

ŞİZOFREN RAPORU VAR OLDUĞU SÖYLENİYOR, O ZAMAN TIMARHANEYE ATILMALI, DÜZELDİĞİNDE TEKRAR HAPSE ATILMALI, KAFAYI BOZARSA YİNE TIMARHANEYE ATILARAK CEZASINI ÇEKENE KADAR HAPİSHANEYLE TIMARHANE ARASINA MEKİK DOKUMALI, YOKSA ÇOK DELİ ÇIKAR PİYASAYA

Mete Tamer

Adnan o saatte beni arayamayacağını anlayınca A.Hakan ı aramış, nede olsa benden daha samimi iki dostu Ahmet le Adnan.Telefonlar ın kayıtlarını polis deşifre edip Ahmedin adı ortaya çıkacağını anlayınca , polisten evvel ben söyliyeyim diyerek arandığını ifade etmiş.Nede olsa gazeteci kimliği kendini kurtarmakta.Fatih'i neden aramıyorda Ahmet i arıyor?

GÖKTÜRK

YERİNDE BİR AMA ÇOK GEÇ KALINMIŞ OPERASYON, ÇOK DAHA ÖNCE YAPILMALIYDI.

Metin Tamer

Saat 06.38 Ahmet Hakan ın telefonunu Adnan Oktar arıyor.O saatte babanızı bile aramassınız.Yakınlıklarını bilmediğimden oldukca iyi ahbaplar diye düşünürüm.Bunca sene bu örgüt faaliyette bulunuyor,hangi hesap tutmadıda,seçimin hemen sonrası Adnan cılar derdest edildi.17-25 gibi bir şey olsa gerek.Feto ile ters düşülünce TÜ KAKA. Ne istedilerde verilmedi.Ülkede pis kokular yükselmekte.

Misafir

Allah senin belani versin Adnan hapisten olun cikar insallah!

Misafir

DEVLET BUNLARA DOKUNMUYOR AMA GÜN GELİYOR BAŞINA BELA OLUYOR BUNLARIN HEPSİ DİN PAZARLAMACISI SAPKINLAR HER TARİKAT KENDİSİNE GÖRE DİN ÜRETMİŞ DİN TEŞKİL ETMİŞLER YILLARCA DOKUNULAMAYAN FETÖCÜLER GİBİ DİĞERLERİDE BİRGÜN BAŞLARINA BELE OLACAK YAKINDIR ÖZELLİKLE SÜLEYMANCILAR DENEN DEVLET DÜŞMANI CEMAATLER

Misafir

KADINA SORUYORLAR CİNSELLİK YAŞADINIZMI...? ADNANLA DİYE ZİNANIN ADI BU MU YANİ...? İNSANLARA NORMELLEŞTİRİP YAYINLADIĞINIZ HABERLERİ HİÇ SÜZGEÇTEN GEÇİRMEZMİSİNİZ.

Misafir

kediyi bilmemde kediciklerin İslam, la anılması kanıma dokunuyor, hangi dinde böyle rezalet varki bunun islam adına yapıldığını söylerler, basında şaşalı tellal gibi millete empoze eder Allahın Adaleti tecelli eder kafirlere İnşallah... insanları bu kadar aptallaşmış bir millet varmı acaba..? dini bunlardan mı öğrenecekler yuh.....!

Misafir

madem bu sapiklar bunu 40 yildir yapiyor, hepsi de belli, belgeli, simdiye kadar niye kimse islerini bitirmediyse?

Misafir

"Fıratın suyu çekilecek içinden altından bir dağ çıkacak. Müslümanlar o altına dokunmasınlar" şeklinde ki uydurma bir hadis ile bizim GAP projemizi ilişkilendirip, hemen akabinde bugdayında sarı olduğunu ve bu hadis ile GAP bitince ekilecek tarlaların kastedildiğini söylüyordu bu şarlatan. GAP`ın en büyük düşmanı kim? İsrail. Neden? Çünkü o bölge hep fakir kalmalı ve insanlar göç etmeli ki boş kalsın. Tıpkı DAEŞ`in Suriye de yaptığı gibi. Sonrasında hani sözde büyük İsrail kurulacak ya, işte bizim Güneydoğu bunların olacakmış. Bunları hatırlayınca bile Adnan Oktarın kimin adamı olduğunu zaten herkes anlar.

Misafir

bütün cemaatlere cökün

salih

Bu pisliklere göz yumuldu, operasyon için geç bile kalındı.... Bütün terör yuvaları, tarikatlar, cemaatler, yanmaz kefen satan reziller derdest edilmelidir...

Emre

Dinimizi, ailemizi, çoluk çocuğumuzu seviyor ve düşünüyorsak bu ahlaksız sahtekarın ve tüm işbirlikçilerininkökü temelden kazınmalı ve burunlarından fitil fitil getirilmeli... ÇOK AMA ÇOK GEÇ KALINDI!

  • 1