BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67

Adalet yürüyüşü Adalet Sarayı’na çıkar!

Perinçek'in sözleri iyi okunmalı. Kılıçdaroğlu’nun yürüyüşün sonu Maltepe’de bitmez. Washington'a gitmeden Savcı odasına çıkabilir..

BU YAZIYA YAPILAN YORUMLAR 10 Adet Yorum
krampon

Perinçek in geçmişine yaptıklarına bakınca bir akp muhalifi olarak erdoğanın arkasında olmasına seviniyorum.. çünkü perinçekin taraf olduğu hep bertaraf olmuştur.. böyle devam aynen..

kıran

Bu senaryoyu bir yerden hatırlıyorum, tamam buldum YILDIZ SAVAŞLARI filminin senaryosu. Hatta artizlerden birisi olan Doğu PERİNÇEK ise, 30 yıl CIA ajanı olduktan sonra hidayete eren bir karaktersizi canlandırıyordu. Yahu yapmayın etmeyin valla karnıma kramplar girdi.

nana

ekrem dumanlı kılıdaroğlu enis berberoğlu aynı masada görüntüleri çıktı. acaba ne konuluyorlardı. acab hamgi belgeleri ekrem dumanlı kılıçdaroğluna verdi. o belgeleri hangi chp liye verildi. o belgeler can dündara bu masadan mı gitti. eee kılçdaroğlu yürüyüşün bitsin istanbul adilyesinde açıklarsın bunları.

misafir

yıllardır siyaset sahnesinde olan fakat bir adım bile ileriye gidememiş sayın perinçekin sözlerini dikkate almak bile gereksizdir ne zaman içeri aldılar ve arkasında dışarı saldılar peerinçekin konuşmaları ve tavırları 180 derece değişti neden acaba doğruyumu buldu yoksa mecburiyettenmi

hasan

perinçek deyip geçme hükümetin en sözü geçen ortağı şu anda ta kendisidir. Amma kafası çalışanlar anlar

komiksin

"...CHP ideolojisine çok yakın olmuş,15 yıldır AK Parti iktidarı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile çatışmış, siyaseten fikirleri hiç örtüşmemiş bir adam" doğu perinçek'i tanımasak inanacağız valla. gülmekten okuyamadım.

pehhh

28 şubat 2016, rte: "anayasa mahkemesinin kararını tanımıyorum, saygı da duymuyorum." demişti. şimdi kalkmış 138.maddeyi hatırlatıyor. Adalet rte'ye göre değişiyor demek.

ayran

Gerçekler vardır eğer sen kendi ülkende gerçekleri örtmeye kalkarsan, yarın öbür gün o gerçeklerle seni sıkıştırırlar, birde Erdoğan için UCM(uluslarası savaş suçları mahkemesi mal yazar bilmez)'de dosyasının olduğunu bilmek lazım...

Misafir

Ah bu Chp feto yu basimiza bela etti.Andimizi kaldirtti,Ataturk ilkerine savas acti,insanlari kutuplastirdi,Turk kulturunu asagiladi Arap kulturunu ozendirdi ozellikle egitimsiz kesime.Bu Chp basimizin belasi yahu.

Erol Baron

Şu an tüm hızıyla devam eden ve 22 ülkenin sınırlarını değiştirme amacı güden BOP projesinin eş başkanlığı dışında, Tayyip Erdoğan hangi savaşın suçlusudur" sorusunun cevabı RTE'nin savaş suçu YOK olacaktır. 24 Temmuz 2015 gününden bu yana ABD güdümündeki PKK terör örgütüne ve FETÖ’ye karşı savaşın cevabı ise, beraber yürüdük biz bu yollarda olacaktır. Başka soru var mı?

  • 1