BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67

Adalet Bakanı Gül duyurdu! 1 Ocak'tan itibaren...

Adalet Bakanı Abdülhamit Gül, yargı alanında planladıkları bir takım değişiklikler kapsamında 1 Ocak'tan itibaren açılan davalar için süre kotası verileceğini duyurdu.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 12 Adet Yorum
bir basit vatandaş

Bu işleri hangi Hakimler, hangi Savcılar yapacak?

Misafir

Rant,rantiye için alınan kararı uygulamak işteyen marketlerden aldıklarımı kasada bırakır giderim.Onlarda uğraşsın dursun.Hem ürünleri ile kasalarını doldursun,hem de posetden para kazandırsın.Uygulamadan dolayı ilgilileri bu zorbalıktan dolayı kınıyorum.Madem çözüm üreteceksin file,çuval poset zorunluluğu getirin kesinlikle vatandaşa külfet oluşmamalı.Hep kaybeden tüketici.Kendileri gibi sırtını millet gelirlerine dayayanlar değil.?

Misafir

Aman sayın Bakanım hiçbir şey yapmayın. Elinizi attığınız herşeyi daha kötü hale getirdiniz. 2001 krizini bile özlettiniz.

ali

laf bol ama ...icraat nanay

murat

peki yargının sorunlarını perssonel sayısını planlayıp çözdünüzmü...süre konusunda baskı olacak

MYMKL

Bu haberi okuyunca rahmetli Abdurrahim KARAKOÇ'un aşağıdaki dizeleri geldi aklıma. Mekanı cennet olsun. Hayırlısı olur inşallah. Bu dava bana, babamın babasındı kaldı, 70 yılda babam yürüttü, oda öldü gitti, 80 yıldır da ben yürütüyom, Diyeceksin ki! banane öl git, müjde hakim bey, oğlumun oğlu oldu , Yıllarca damga parası, pul parası, Abukatlar sayenizde fakiri yıllarca, yoldu da yoldu hakim bey ! Adalet Mülkün temeliydi hani! çıkarıp versen, kim olur mani, yoksaaa adaleti çaldılar mı, hakim bey? Abdurahim KARAKOÇ

Misafir

bizde yedik,seni seni seni

Burhan

Kac senedir iktidardasiniz daha yenimi duydunuz? InsAllah elinize yuzunuze bulastirmazsiniz.

Misafir

Mahkeme 100 gün sürse ne olacakki.temyizde zaten 1 sene bekler

Misafir

ilk önce temyize giden dosyaları çabuk bitirin.milletin temyizdeki dosyası 9 10 aydır halen bekliyorsa bunu neden söylemiyorlar.

Misafir

Adalet degil adaletsizlik bakani demeniz lazım.

Misafir

SAMKI ABD DEN AZ TIRSMISSINIZ.BANA ÖYLE GELIYOR KI ILERIKI SIR SÜRECTE BASLARINA BIRSEY GELMESIN DIYE TEDBIR ALIYORLAR.

  • 1