BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67

Abdüllatif Şener'den uçuk 2019 kehaneti

Abdüllatif Şener'den yeni inciler gelmeye devam ediyor. Abdüllatif Şener'e göre 2019 seçimlerinde muhalefet ciddi bir hata yapmazsa Erdoğan Cumhurbaşkanlığı seçimini kaybedecek.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 55 Adet Yorum
Ali duman kayseri

Acıyorum sana düşmanın da Merdi iyidir sen namertsin Allah seni ıslah etsin

Misafir

sen istersen bir ara IQ nu olçtür

Misafir

hayal kura kura 8 seçim kaybettiniz dahada hayel görüyonuz

akp li

Reiz seçimleri erteleyebilir.Yaptırdığı anketler Meral çıkıyormuş.Seferberlik ilan eder,iş biter.Bir daha böyle fırsat gelmez çünkü!..

Ali tekin

doğru söylemiş hesap ortada..mühürsüz oylar sayılmadsaydı yüzde 52 muhaleft öndeydi,,akp vatandaşlarını tutuklamaya devam ediyor,tutuklanan her kişini 100 akrabası akp ye oy vermez..2019 seçimlerini yüzde 60 ile muhalefet alır

Battalgazi

Senin gibilerin duası kabul olsaydı gökten. ..... yağardı abdullatif şener.sana yorum yapmaya bile değmez eski bakan önceden reis ne derse uyardın ne değiştide atıp tutuyon.birden sosyal demokrat kesildin bir adamın duruşu olacak bende bir alemim adam diyorum kime diyorsam.

Misafir

Bir zamanlar sen konuşurken ağzına bakardık şimdi ise bakılacak yüzün bile kalmamış yahu bu kadar hain olmak için sen ne yeyip iciyon adamim

Misafir

Çok ileri görüşlüdür!!Kendini Cumhurbaşkanı olacak sanmıştı??Birilerine sevimli gelen ama halk nezdinde hiç itibarı(% kaç oy alıyor acaba) olmayan adam.Birileri destekliyorsa AKP nin oylarını böler diye.Yoksa bu siyasiyi mahallesindeki manav,kasap bile dikkate almaz.

Selim

ak partide büyük bir kibir var bakalım ne olacak sonu? Gidişattan kötü...

REiS

Tesbitten cok temenni olmus itler istiyor diye atlar olmez.

Bilen AKDAĞE

ağezı omlan konuşuru avucunun yalarsın Sayın Recep Tayyip ERDOĞEAN yine Cumhurbaşkanı

SELAMET

KISACA REZİL BİR ADAMMIŞSIN...BİR ZAMANLAR SENİ ADAM SANDIK ...HALK TV YE YALAKLIK YAPACAK KADAR MI DÜŞTÜN....

KRAL DADAŞ

NAMIK KEMALİ HATIRLIYORMUSUNUZ

Önce oku..

Alperen sen haberi okudun mu...

Misafir7

Bu hayasız halen siyaset yaptığını zandediyor yok siyaset böyle kişileri siler

m b

aç tavuk kendini darı ambarında görür....

havva usta

Ak partiyi yıkacak olan tek şey belediyelerin kentsel dönüşümde oynadığı oyunlar.Rant olan bölgeleri kentsel dönüşüme sokmaya çalışan belediyeler neredeyse insanların başına göçecek yerleri görmezden gelmeleri halkın gözünden kaçmıyor.Mahalleleri mahalle olmaktan çıkarıp beton yığını haline getirenler ülkemizi düşünüyor olamazlar.Bütün bu olanlara rağmen oyumu PKK yerine AKP ye vermek zorundayım.Gördüğüm kadarıyla AKPnin karşısındaki bütün partiler PKKnın işine yarar.

Hakkı Savun

Bırak RTE nin geleceğini yorumlamayı. Geleceği yorumlayabilseydin, kendi geleceğini yorumlar bu hâlleri düşmezdin. Siyasetin lokomotifiyken siyasetin magazini oldun.

Misafir

Adam öngörülü, AKPnin zıvanadan çıkması üzerine haklı olarak ayrıldı ve Rtenin hayallerinin gelecek yıl yıkılması büyük olasılık, tabii şimdiden sahte zafer havalarıyla o güne kadar karanlık planlarını hayata geçirmek için tüm gücüyle uğraşacak.

ali er

ne o hoşunuza gitmedımı olacağını söylemiş..saltanat bitti,,,

konyali

Haberi okumadan, şenere "canın öylemi ister" diyesim geldi.

alperen

İnternet haber sizde güzel haber yapıyorsunuz ,partisini terk etti diye , haber tarafsız yapılır yorum katarsan köşe yazısı olur

MUSA

RAHMETLİ ERBAKAN IN DEDİGİ GİBİ HADİ ORDAN HADİ ORDAN

Hasan

BU YIİ ARMUT BOL OLACAK

Misafir

hacı abdüllatif'ten,marksist abdüllatif'e:)