BIST 9.872
DOLAR 32,54
EURO 34,95
ALTIN 2.458,21

Abdüllatif Şener'den ilginç Abdullah Gül açıklaması

AK Parti ile yollarını uzun yıllar önce ayıran Abdüllatif Şener, 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ile halefi Recep Tayyip Erdoğan arasında yaşanan gerilimi değerlendirdi.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 12 Adet Yorum
Misafir

İçerde de dışarda da kimse Erdoğan'ın iktidardan gideceğine inanmıyor olmuş. Buna sende inanmıyorsun, kısaca Ömrü yeterse RTE 2019 dan itibaren iki dönem Başkan seçilecek.

Misafir

gülden kılışdardan bir yol olmaz... bunlar akepenin şubeleri.... tek umut Meral Akşener, İYİ parti ile...

Turgay

En doğrusunu Sayın Şener söylemiş. Ne kokan ne bulaşan Gül kendini unutturmamaya çalışıyor.

Misafir

Gül'e vasıfsız diyen arkadaş, Sev sevme,tanıdğın gördüğün birçok adamdan bilgi görgü tecrübe eğitim iş yaşamı devlet adamlığı konusunda çok daha üstündür. Ben hiçbir zaman sevemedim ama, şu baskılara tek bir cevap vermemesi verirsede kullanacağı dil ( başkası olsa pazar ağzını kullanırdı hemen) olgun bir insan oluşunu gösteriyor.

misafir

gül için belese konma çabası.. .yazık darbe geleneğinden kalma alışkanlık.. .ne şiş ne kebap politikaları a.gul u bir yere taşı.az artik...sorumluluk almadan sorumlu olunmaz....

bir basit vatandaş

Ülkemizde Recep Tayyip Erdoğan'ın menfaati için çalışan çok kişi var. Bunlar için Türkiye'nin menfaati pek önemli değil. Recep Tayyip Erdoğan Türkiye'yi Batıdan koparırken, Türkiye'nin aleyhine olan bu politikaya pek önem vermediler, aksine Recep Tayyip Erdoğan'ın menfaatine olan bu politikayı desteklediler. Sonra Recep Tayyip Erdoğan Türkiye'yi Arap dünyasına çevirirken, Türkiye'nin aleyhine olan bu politikaya pek önem vermediler, aksine Recep Tayyip Erdoğan'ın menfaatine olan bu politikayı desteklediler. Bunlar için Türkiye değil, Recep Tayyip Erdoğan önemli.

hakkı

içinde uhde kaldı cumhurbaşkanı olamadı ya. bu dert sana yeter. bir makam bir koltuk uğruna davana ve dava arkadaşlarına ihanet ettin.

Misafir

SENİN İÇİN HERKES KÖTÜ KORKAK PASİF SEN NE YAPTIN GİTTİNDE ADAMA SORARLAR PEKİ ŞİMDİ KENDİNİ NEREDE GÖRÜYORSUN YALNIZ KOYUNU KURT YER DERLER ATALARIMIZ SENİN İÇİNDE ÖYLE OLDU

hakan yaka

tesbitlerin tamamı olmasa bile çoğu doğru, bilhassa da abdullah gül'ün vasıfsızlığı hakkında söyledikleri...

Boş Laflar

Senin şu kurduğun ''Türkiye Partisi'' ne oldu başkan? Sen ondan haber ver? 2009'da kurdun, 2012'de kapattın. Siyasi partiler mezarlığında yerini aldı kurduğun parti. Bir de çıkmış hala siyasetten anlıyormuş gibi ahkam kesiyorsun.

mniksek

ÇOK HAKLISIN ŞENER, UMARIM TECRÜBELERİNE DAYANARAK VERMİL OLDUĞUN BU ÖĞÜDÜ SN GÜL DİKKATE ALIR, ÇÜNKÜ VERİLEN GAZLA O ÇIKMAZ SOKAĞA SENDE GİRMİŞTİN, A.GÜL SENİN GİBİ LODOSLAMA GİRMEZ, KENDİSİ ÇOK GARAÇTİCİDİR, HA GÜNDEMDE KALMAK DEMİŞKEN SENİN YAPTIĞIN GÜNDEM DIŞINDA KALMAKMI...

Ali

Ak parti kapatılacaktı, Şener de yeni parti kurup iktidar yapılacaktı... Her gece kanal kanal geziyordu, şimdi kaldı bir başına... Bekliyor, acaba devrilir de başa geçebilir miyim diye..

  • 1