BIST 10.151
DOLAR 32,25
EURO 34,78
ALTIN 2.407,83

Abdullah Gül'den flaş KHK açıklaması!

11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül son KHK'yla ilgili çok çarpıcı açıklamalarda bulundu. Gül düzenlemenin yeniden gözden geçirilmesi gerektiğini söyledi. Gül, 15 Temmuz sivilleri için çıkarılan KHK için "Yazımındaki hukuk diliyle bağdaşmayan muğlaklık kaygı verici" dedi.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 29 Adet Yorum
Yorum

Aynı yasa sadece darbecileri değil pkk lılarıda kapsamalı, bir daha molotof banka taşlama insan kafası ezerek öldürme yasin börü örneği gibi. Bakın yapabiliyorlar mı . Onlarıda kapsamalıydı

ADAKGER

SAYIN ABDULLAH GÜL HANGİ TARAF OLDUĞU??? DÜŞÜNCELERİ???HEP ŞÜPHE VERİCİ... BİR TÜRLÜ SAMİMİ BULAMIYORUM VE SÖYLEDİKLERİNE HEP TEMKİNLİYİM...AMA ŞUN ÇOK İYİ BİLİYOIRUZ Kİ BİZİM BİN YILIN LİDERİ SADECE VE SADECE ERDOĞAN'DAN BAŞKA GÜVENECEK KİMSEMİZ YOK!!!

kundemacı

Sayın GÜL, öyle lambur, lumbur bir insan değil. Beyefendi birisi, okuduğunu anlayan ve ne söylediğini bilen bir akademisyen. Öyle diploması olup olmadığı tartışanlar gibi değil.

Misafir

Adam darbe olduğunda kasten öldürür hasmını. Darbeci sandım derse ne olacak. Eline silahı koyar manipüle eder. Yasaya göre ceza almaycağı var. Suistimal dahilinde. Darbeyi yapan bile sivil dolanır dabecilere saldırıyorum ayağına neler yapar...

Nerden baksan!!!!!

Tmm,doğru söylüyor,yazılımda hata varsa hemen düzeltin,tabii ki böyle hataları sistem kaldırmaz,birileri suç işler altından kalkamazsınız.Böyle önemli konular çala kalem de yazılmaz müsadenizle,metaller paslanmış,dökülüyor,meramını ifade edememek olmaz.

Misafir

Hiç kimseye hiç sözüm yok , sana yok bana yok hiç kimseye yok

beyoğlu

akşener başbakan gül cumhurbaşkanı olmalı

GAni

Adam gibi adam umarin mahlifet. Seni Cumhurbaşkanı adayi gosterir

Battalgazi

Gezi olaylarında gıkı çıkmayan reisi yalnız bırakan gülün çenesi açılmış.

metin

keşke muhalefet aptullah gülü aday gösterse kazanır nelerle ugraşıyoruz yumurtaya no yok tanrı degil allah denilecek yok tek tip elbiseler yok ıvır zıvır sayın erdogan türkiyeyi bıraktı dünya devletlerinin problemleriyle ugraşıyor allah kolaylık versinde emekliyide düşündüler suriyeler diger devletlere yardım yerine emekli maaşlarına yüzde 3 verirler

Misafir

ASLANIM SEDATIM PEKERİM. AĞZINA SAĞLIK. İYİ DEMİŞSİN. ÇATLAYIN DA PATLAYIN VATAN HAİNLERİ

Veli Kaya

“Oluk oluk hepsinin kanlarını akıtacağız. Nehirler dolusu kanları aktıkları zaman anlayacaklar” Diyen Sedat Peker'e ... Dokunulmazlık KHK'sı!

Misafir

ÇOK TA DOĞRU YAPILDI. üzülmene hacet yok, seni koruyacaklar.

ALİ KAYA

BENCE EN KAYGI VERİCİ ŞEY APTULLAH BEYİN DURUP DURUP ORTAYA LAF SALATASI YAPMASI. KONUŞMASAN DAHA AZ KAYGI DUYACAĞIZ

Burdayiz.

Hangi kısmından rahatsız oldun söylede, milletce bilelim:)

vatansever

sizin gibileri kaygılanıyorsa doğru adım atılmış demektir

52 li

Erdoğan bunları ne yapacak ki kendine bağlamış olsun. Ve seni bu denli neden kaygılandırıyor bu durum. Örneğin ASELSAN la ilgili ne yapabilir Başka ülkeye mi satar bilgileri Ne ön yargılı ve şüpheci bir tez bu. Vatanı için kefen giymiş Erdoğan a en son bile yapılmayacak bir yorum bu

HASAN GÜL

SN GÜL SEN SARI ÖKÜZÜ VE ÜLKENİN KADERİNİ SEN RTE YARGI AÇILIŞINDAKİ KALK GİDİYORUZ EMRİNE UYARAK KALKMAKLA YAPTIN.KIRILMA NOKTASI ORASI C.BAŞKANINA HÜKMEDEN BİR BAŞBAKAN OLUŞTURDUN ŞİMDİ DE ÖNÜ ALINAMIYOR

Betur M.

KHK'larla Nereye Gidiyoruz?............ ASELSAN, TAİ, Roketsan, TUSAŞ Havelsan gibi önemli savunma sanayisi kurumları KHK ile birlikte resmen Erdoğan'a bağlandı.

ertürk göktürk

herkes işid avına çıksın.alahu akkber diyeni yere serin.

v atandaş

bakış açısına baglı.. sayın gül onca uluslar arası cereyan eden olaylara yorum yapmayıp sadece bu konu hakında fikir yurutmesi ilginç geldi bana..

Misafir

Anlayacağınız erdoğan ve ona yakın herhangi birini protesto etseniz adamlar gelip sizi öldürse serbest kalacaklar. Siz de öldüğünüzle kalacaksınız. Çok yaşa erdoğan!

adaalett

akp çokk büyük yanlış yolda her geçen gün kendi ipini çekiyor,,,, hak adalet duygusu keyfi uygulamalara kaldı yüzlerce insan içerlerde mağdur ediliyor... neyle suçlandığını bilmeden aylardır içerde yatan insanlar var..

Kamil

Adam kış uykusuna yatmıştı,taki bu KHK ortaya çıkana kadar.Adam muhalefet edecek ya onun için bir bahane hemen doğdu.Sana helal olsun fırsat buldum diye sarılıyorsun.Ama unutma!!! Burdan sana yağ çıkmaz,yağ aradığın şey kış uykusuna yatmış.Mevsimlerden kışşşşşşş...

bir basit vatandaş

Sayın Abdullah Gül, konuşmalarınıza, laflarınıza, icraatlarınızı ilave etmeniz gerekiyor. İcraatlarla desteklenmemiş konuşmalar, laflamalar değersiz dir.