BIST 9.767
DOLAR 32,59
EURO 35,02
ALTIN 2.457,43

Abdullah Gül artık siyasi mevta oldu! Hem de saygısızca...

Abdullah Gül'ün 'muhalefetin ortak adayı' olarak cumhurbaşkanlığı yarışına girme hayali bitti... Gül dün kendisi de herşeyi itiraf etti... Ahmet Hakan, Abdullah Gül'ün dünkü açıklamasıyla 'siyasi mevta' olduğunu yazdı...

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 54 Adet Yorum
Misafir

korkarak bu işlere girilmez gerçekten armut piş azıma düş ile bu işler olur mu çocuk oyuncağı mı tayyipten korkusundan nefes alamadı

Ramazan

Tebrikler Ahmet Hakan Abdullah Gülün siyasi Mevta oldugu ve saygınlıgınıda yitirdigi Tesbitiniz cok dogru Çünkü onun basladıgı ve bitirdiği noktayı çok iyi biliyorsunuz.Burdan sizin içinde bir ibret yokmu

kürekçi

seni hiç sevmem Ahmet hakan amma BRÜTÜS,ü doğru analiz etmişsin tebrik ederim

İYİ MİSEN SEN...????

TAM TERSİ TÜRKİYE İÇİN GERÇEKÇİ BİR AÇIKLAMA YAPTI.DİĞERLERİNDEN AYIRDI KENDİNİ YIKIMA ORTAK OLMAK ZORUNDAMI,HAKAN???

Misafir

ONA ÇALIŞMAZ BU NUMARALAR.??

Pes sanada.

Burada saygısız sensin Hakan,genel yayın yönetmeni olma kıvamına gelirsin yakında.

Misafir

BAK HAKAN SENİ SEVMEYE BAŞLADILAR,TAMAMLA ŞU DEĞİŞİMİNİ ARTIK,ZATEN HÜRRİYETTE NANAY OLDU ARTIK.

Misafir

O TARİH ÖNÜNDE AKLANMIŞTIR BU HAREKETİYLE,DİĞERLERİNİN HATALARINA GÜNAHLARINA ORTAK OLMADI BİR YERDE.

Helikopter gerçekmi???????????

Hulusi Akarın hemen istifa etmesi gerekmektedir,CHP nin görevi şimdi bunu sağlamak.

VAAY HAKAN HAYIRDIR.

Sende mi Bürütük! Gül ilk defa doğruları söyledi,keşke helikopterden de bahsetseydin Hakan,ne o dönüşüm mü başladı sende...??

MUHTIRA

Hulusi Akar, bir gece vakti, Abdullah Gül'ü gizlice ziyaret etti Cumhurbaşkanı adaylığından vazgeçmesini istedi.............. Siyaset yaptı......Sıra Akşener'e gelebilir mi?..

Misafir

Erdoğan'ın karşısına çıkacak yürek yok sayın Gül'de. Siyasi hayatı da bu son süreç ile birlikte noktalanmış oldu. E fena da olmadı aslında.

bir izleyici

Sen cakiyorsunsiyaset bukeleman Ahmet Hakan. Utanman yokmu senin hic baskalrinin durumundan faydalanan bir mahluk olmaktan vazgecsen..

milletin ferdi

Abdullah Gül'ün tırnağı olamayacak kişilerin onun hakkında konuşmaları büyük saygısızlıktır.O hiç bir zaman hak tan,adaletten ayrılmadı ve tüm milletin reisi oldu.Allah ondan razı olsun.

Kim Bilir

Minimini bir kuş konmuştu Abdullah susmuştu. Sonrası malum.

Kontör

Bu adamımın seveni kaç kişi ki peşinden koştular. Demek ki saadet hikaye

Misafir

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün Twitter yasağına, Twitter'dan açıklama yapması ne beklenırdıkı

osmanlı

O dediki siz beni öyle bir isteyin ki sizin kim olduğunuz benim için önemli değil (pkk,fetö,hain.v.s) sonra beni hep birlikte aday gösterin başkan olayım kutsal mutsal parti marti benim için önemli değil o makama tekrar oturayım keyfimi süreyim..diye düşündü ama olmadı maalesef...hemde eski saygınlığını da yitirdi bu hırs yüzüne....yazık yazık..yükseklerden düşüş her zaman sert olur..yükseklerde rüzgarlar sert eser/esti de

Misafir

29 Nisan 2018 12:42 akp ye çuval değil harar yemez.(Daha çok kıldan dokunmuş büyük çuval:)

Misafir

ülkücüleri ayaklar altına eze eze sizi bayağı eğitmiş kıvama getirmiş demeki.....sizede sizi ezene biat etmek yakışırmış demekki....doya doya yaşayın ezilmişler..

uran-kay

iki kişi varki telaferde kahraman amerikan askerlerine kolay gelsin dedigi gün benim için mevta olmuştu.bunlar türkçü degiller neci olduklarıda zaten belli.

Misafir

NE BÜYÜK BİR ÇUVAL İCAT ETMİŞSİN ARKADAŞ..... HER ŞEYİ İÇİNE KOYMUŞSUN. Bİ TEK SEN TEMİZ...... YOK YAAAA...

YILMAZ MUYANOĞLU

HIRS BAMBAŞKA BİR ŞEY OLSA GEREK VEFAYI SİLEBİLİYORSA BU DÜNYADAKİ CEZASI YALNIZLAŞMAK BİRDE ÖBÜR TARAFI VAR SAYIN GÜL.

Misafir

AKP BİR BİR KENDİNİ TASVİYE ETMEKTE..MİSAL..ÖNCE İÇİNDEKİ YOLDAŞI YOL ARKADAŞI DAVA ARKADAŞI FETÖYÜ YOK ETMEYE ÇALIŞMAKTA HAPSE ATMAKTA VE HAPSE ATTIKLARIN YÜZDE 90 KOYU AKPLİLERDİR...SONRA BELEDİYE BAŞKANLARNI TASVİYE ETTİ ONLARDA KOYU AKPLİLERDİ BİRÇOK KESİMDEN SONRA HAAA UNUTMADAN PKK SEVERLİKLERİDE GERİYE ATTI O PKK SEVENLERDE KOYU AKPLİLERDİİİİİ...DİNCİLER VARDI ONARDA DEİSTLİKLE DEĞİŞİME UĞRAMAYA BAŞLADI VEEE ŞİMDİDE GÜLCÜLERİ DIŞLAMAKTALAR DIŞLADILAR VE ONLARDA KOYU AKPLİLERDİİİ..BU AKP NEYMİŞ YE YE YE BİTMEDİ AKP KURUCU UNSURLARI YEDİKÇE DIŞ UNSURLAR AKP YE SIZMAYA BAŞLADI PEKİİ BU SON AKP İK AKP Mİİ TAYYİP TEN HARİÇ ŞMDİKİ AKP İLK AKP DEĞİLLLL..SONUÇ TEK KALA KALA TAYYİP KALDI BAKAALIMM ONU NE VAKİT DIŞLAYACAK BU YENİ AKP .....GÖRECEEĞİZ PEKDE SONRA DEĞİL GİBİ..KİMBİLİR NBELKİ YARIN BELKİ YARINDANDA YAKIN ..

umman

Bir insanı itibarsızlaştırmayı biz bu medya'dan öğrendik. Ne büyük terbiyesizliktir ki Türkiye cumhuriyeti devletinin saygı değer cumhurbaşkanı abdullah gül'ün emeklerine hiç mi hiç saygınız yok... bir insan bu kadar mı yerden yere vurulur.. biraz onur, biraz haysiyet yahu! yapmayın allah aşkına. herşeyden önce insan olalım insan. belki bir birimizi daha iyi anlarız ne dersiniz?