BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67

ABD'nin Suriye oyunu bitmek bilmiyor

ABD Dışişleri Bakanı Pompeo, Suriye'den çekileceğini açıklayan Başkan Trump'ın iç savaş ülkesinde yeniden bir askeri harekat istediğini duyurdu.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 10 Adet Yorum
mevhibe inal

Yetiştirdikleri Saddam'ı 1980-88 İran savaşı, 1988 Kürtlere kimyasal silah, 1990 Kuveyt işgaline yönlendirmiş, sonra da dünyanın en tehlikeli insanı, ortadan kaldırılmalı diye kamuoyu oluşturmuşlardı. Saddam Kürtleri bombalarken, "Kürtler Saddam korkusundan Amerika ve İsrail'e yanaşacak" projesini yapmışlardı..

mevhibe inal

kafa karışıklığına lüzum yok! Proje ortada. Herkesi birbirine düşman edip, tokuşturup zayıflatmak. Kendileri ile işbirliğine zorlamak. Çare de ortada. Barış.

ihsan

bu abd tam kahpe bununla bir yere varılmaz girelim suriyeyye canı cehenneme

Misafir

Nerde ABD orda huzursuzluk orda terror ve teroristlere destek demektir Saygilarimla Kenan Demir

Misafir

Bu yorumun konuyla bir ilgisi yok.

Misafir

ABD müslümanlarıı birine karşı düşmanlaştırıp silah satıyor açıklamayı mısır da yapıyor savaş alanı Suriye hedef açıktan İran dolambaçlı yoldan Türkiye

Bjşmaca

İlgililerin çözmesi için haftasonu bulmacası: Suriyeden derhal çekileceğiz. Çekilmeyi uzun bir süreye yayacağız. Suriye’de yeniden askeri etkinlik kuracağız.

Zxx

Amerika Birleşik Devletleri kafa buluyor.

MiSaFiR

ABD, Suriye'de Müslümanı Müslümana kırdırmayı uzun vadede (40-50 yıl) planlamış... Müslümanları en zayıf devrinde yakalamış, bundan geri dönüş yapmaz... İslam Dünyası; Ya birlik olup teknolojik gelişme ile ölümüne karşı koyar, ya da sonumuzun gelmesini beklememek zorunda kalırız...!!!

Misafir

Bütçede Aslan Payı 388,9 milyar lirayla Maliye’ye!... 60 milyar Seçim ödeneği ayrıldı.

  • 1