BIST 9.878
DOLAR 32,54
EURO 34,96
ALTIN 2.456,28

ABD'den Suriye'den çıkmak için 3 şart

ABD Suriye bombardırmanından sonra Suriye'den çıkmak için 3 şart sundu. ABD'nin Birleşmiş Milletler Daimi Temsilcisi Nikki Haley, “Suriye'den üç şeyi başarmadan çıkmayacağız. Öncelikle kimyasal silah kullanımına izin veremeyiz ve bunun için mücadele edeceğiz. DEAŞ'ın tamamen yenilmesi gerek ve üçüncü hedef İran'ın bölgeye hakim olmadığından emin olmalıyız.” dedi.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 10 Adet Yorum
mevhibe inal

2001'de 7 ülke, Sudan-Somali-Libya-Irak-Suriye-Lübnan-İran işgal Projesi vardı. Etnik-Mezhep bölüp-kırdırma projesi vardı. İslam'ı Siyonistleştirme Projesi vardı. Rejimleri-hükümetleri değiştirme, Orduları dağıtma, Tarihi silme yani Oded Yinin Projesi ilhamlı PNAC Projesi vardı. Irak işgalinde "Irak işgal etmeseydik Müslümanlar İslam birliğini kuracaktı" diye. "İran ve Suriye Lübnan'dan elini çekmezse karşılığını bulur" diye söyledin. Buna göre İsrail'e boru hatlarını, Siyonist Şirketlere de hakimiyeti vermeden çıkmazsın.

Misafir

İran ve Araplar Türkiye'nin hiç bir dönemde dostu olmamışlardır.Buna rağmen söylüyorum... 1.İran değil de İsrail bölgeye hakim olsun istiyorsun... 2.DEAŞ denilen örgütü de sen kurdun ve yönettin... 3.Kimyasal silahı da ya sen ya da İngiltere kullandı! Okyanus ötesinden yani binlerce kilometre öteden gelip de bu bölgeye çöreklenmek tek amacın...

yüzdeyüzmilli

Yani kimyasal silah disinda diger silahlarla serefsiz mahlukat Esad'in sivilleri katletmeye devam etmesi sorun degil. Allah herseyi görüyor biliyor.

MİSAFİR

EYYYY...ABD..SANA NE SURİYEDEN? KOMŞUN DEĞİL -AKRABAN DEĞİL --İŞ İLİŞKİLERİN YOK.BİRİNİZ HANYADA -DİĞERİNİZ -KONYADA ..NİÇİN BU KADAR SURİYE İLE UĞRAŞIYORSUN? HA...TABİKİ PİSLİK İSRAİL İÇİN ..ZİRA AMERİKAN BÜTÇESİNİ AYAKTA TUTAN YAHUDİLER YANİ İSRAİLLİLER DEĞİLMİ?İNŞALLAH SİZİN BAŞINIZI YER İSRAİL EN KISA ZAMANDA ..

Misafir

yani sırada İran var karıştıracağımız sonra Türkiye mesajı veriyorlar.

remzi

Aynen Irak'ın işgalindeki söylemler.

DOĞRUCU

ABD BU 3 ŞARTIDA TÜRKİYE'YE YAKLAŞIRSA YERİNE GETİRİR.SURİYE'DE TÜRKİYE GÜÇLENİRSE 1. İRAN 2. DEAŞ 3. KİMYASAL VE MEVCUT YÖNETİM KALMAZ. AMA İSRAİL TÜRKİYENİN GÜÇLENMESİNİ İSTEMEZ.

Misafir

hersey israilin güvenliği için hala anlamıyor musunuz?

0134

deaşı zaten abd yönetmektedir, rakkadan tahliye edilen deaşlılar ne hikmsetse afganistanın doğusunda ortaya çıktı. hani deaşı yenmiştiniz? kafanıza göre işgal etmek istediğiniz ülkelerde bir terör örgütü hortlatıp o ülkeye yerleşiyorsunuz. pkk terör örgütü değil mi ki ırak işgal edildiği halde pkkya dokunulmamıştır? hani mütteffiktik? esed suriyeni seçilmiş cumhurbaşkanıdır, iranı da rusyayı da istediği her ülkenin askerini ülkesinde ağırlamakta özgürdür, buna abd karar veremez! biz de ypgyi tehdit olarak görüyoruz, ne olacak şimdi? moğollar gibi yıkılıp gitmene az kaldı abd!

ss.sebo

artı suriyenon yeni yönetimine pkk gelmeli ve tüm petrolleri abd ye vermeyi taahhüt etmeli.(Bilabedel)

  • 1