BIST 9.916
DOLAR 32,45
EURO 34,80
ALTIN 2.443,41

ABD'den flaş Türkiye ve YPG açıklaması

ABD Genelkurmay Başkanı Orgeneral Joseph Dunford, Suriye'de PKK/YPG'ye verilen silahlar konusunda Türkiye'nin düzenli olarak bilgilendirildiğini söyledi.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 12 Adet Yorum
Misafir

silah vermeyeceksin yoksa seni vururum desenize. düşmanla işbirliği yap sonra bana niye hainlik yaptın de. iş mi yani. seni sırtından vuracağı belli.

KAŞGARLI MAHMUT

EYYYYYYYYYYYY YALANÇI VE SAHTEKAR ABD LİLER VE ONLARIN SAHTEKAR PENTAGONCULARIII (ASKERLERİ) SİZLER KİMİ KANDIRIYORSUNUZ ULANNN EYY GEN.KUR.BAŞKANIM SAKIN ASLAL İNANMAYIN BU SAHTEKARLARI Eyyy Türk Milleti Bakın ABD Türkiye'nin gücünün giderek arttığını bildiği için ABD YPG'ye silah yağdırıyorlar. Gönderilen silahların bir teki bile DEAŞ ile ilgili değildi! Bu silahlar YPG'ye TÜRK ASKERİNE karşı kullanması için verilmektedir bunu uçan kuşlar bile biliyor ve bütün amaçları da bu! Onun içindir ki ABD Özel Operasyonlar (USSCOM) Komutanı Joseph Votel, DEAŞ'la Mücadele Koalisyon Güçleri Sözcüsü Amerikalı Albay John Dorrian, Doğal Kararlılık Operasyonu Birleşik Ortak Görev Gücü Komutanı Korgeneral Stephen Townsend ve ekibi, aylardır YPG'nin Azez, El Bab ve Cerablus'u alması için planlar hazırladılar. Eyyy. Türk Milleti Bu kan içici ve vampir ekibin hazırladığı planlar hala devam etmek ve yürürlükte! Bunu bilelim..

KAŞGARLI MAHMUT

EYYYYYYYYY TÜRK MİLLETİ BUNLARIN BİLİN:EYY..AMERİKA (ABD) EYY.. AMERİKANIN Pentagonu bana bakın sizler bizim ülkemizde ve ipek yolunun geçeceği tüm ülkelerde son 20 yıldır operasyonlarınızı sırf İpek Yolu'nu hedef alarak yapıyorsunuz biz bunu biliyoruz. Mesela İKİZ KULE saldırıları sizin için bir milattı! 11 Eylül'de kendi kulelerinizi vururak hiç acımadan kendi insanlarınızı katlettiniz sırf ORTA ASYA'ya inmek için! Irak'a girdiniz. Hepsi bu projenin başlamadan bitmesi içindi ya da yürüse bile kontrolü ele geçirmek içindi! Sizler her cepheyi İPEK YOLU'nu işgal etmek amacıyla açıtınız ve açıyorsunuz! Mesela Kemal Beyin yollara düşmesi! Karar kimindi, ne içindi bilmiyoruz! Ama düştü! İşte CHP destek verirken kendi içinde bile bunu anlamsız bulan önemli bir kesim var. Kemal Bey'e de CHP'ye de yürüyüşe de böyle bakmanız gerekiyor! Bu nedenle onlar için CHP'nin bu yürüyüşü geç bile kalınmış bir projedir!.

Misafir

GÖZÜMÜZÜN İÇİNE BAKA BAKA BİZİMLE DALGA GEÇİYOR

Misafir

biri de çıkıp demiyorki o verdiğiniz silahlar eğer bize ateş ederse sorumluluğunu alıyorsanız o zaman silah değil tank verin ama silahların sorumluğunu almıyorsanız topluiğne dahi veremezsiniz diye...

misafir

terörist ülke abd türk halkını salak yerine koyuyor terör örgütüne verdigi silahların listesini verdik diyor türkiye cumhuriyetine. lan öküz oğlu oküzler silahların listesini vermekle terörist ülke olmaktanmı kurtulacaksınız.

Misafir

ŞEREFSİZ MÜNAFIKLAR OYALAMA TAKTİĞİ UYGULUYORLAR. DÜNYANIN EN KORKUNÇ RİYAKARLARIDIR BUNLAR AMAN DİKKAT.

Misafir

BÜYÜK ŞEYTAN HÜSRANA UĞRAYACAK BİR DAHA GERİ DÖNEMEYECEKTİR İNSEALLAH.

beyler beyi

40 yıldır pkk ya silah temin eden abd nin böyle bir açıklama yapması bizi sadece güldürür .dünyadaki bütün terör guruplarının finansörü ve aktörü abd dir bunu türkiye değil dünya artık biliyor. bir tek araplar bilmiyor

Misafir

AAKP'den Suriye'de Halk Koruma Birliklerine saldırılar IŞİD sempatizanlığı mı?...............

Kritik

Önemli olan o silahlarin PYD ye verilmemesi. Verdikten sonra dalga gecer gibi, bilgilendirdik diyorlar.

cevat

Rusya Fıratın batısına geçen ABD uçaklarını vuracağım açıklaması üzerine ABD TUTUŞTU..Türkiyeyi oyalamaya çalışıyor..Samimi değil,PKK-PYD Terör örgütünü Türkiyeye tercih eden ASLA MÜTTEFİK DEĞİLDİR..ABD nin bölgede TEK MÜTTEFİKİ İSRAİLDİR,Tüm planları İSRAİL ÜZERİNDEN Enerji yollarını ve kaynaklarını KONTROL ETMEKTİR..

  • 1