BIST 9.754
DOLAR 32,58
EURO 34,99
ALTIN 2.456,67

ABD'den BMGK'ye Suriye'de yeni ateşkes teklifi

BM Genel Sekreteri Antonio Guterres, BMGK'nin Suriye'de 30 gün insani ateşkes talep eden 2401 sayılı kararının kabul edilmesinden iki hafta sonra, konseye bu kararın uygulanmasına ilişkin raporunu sundu.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 8 Adet Yorum
kırçıl

Teröristlere abd yolu ile paravanlık yapıyorlar!!! Söylenen sözler göz boyamadan öteye geçmiyor.

Cevat

ABD TÜRKİYE'Yİ durdurmak için, yeni oyun oynuyor, ATEŞKES DOĞU GutA İÇİN OLUR. ABD Gizli dostu DEAŞ Terör örgütüyle anlaştı herhalde. Bu örgüt yok olursa ABD SURİYEDEN çıkmak zorunda kalacak. Bunu ortadan kaldırmak ve PKK-PYD Terör örgütünü TÜRKİYE den korumak için yeni hamle. BU ABD Suriye yi BÖLMEYE ÇALIŞIYOR, ASLA ve ASLA SAMİMİ değildir..

Misafir

BMGK CİDDİ BİR KURULUŞ DEĞİL. ALDIĞI KARARLARIN UYGULANMASI ÜLKELERE GÖRE DEĞİŞİYOR. ÖRNEK: YAKIN ZAMANDA İSRAİL, ESAD REJİMİ. BİRİNİN ARKASINDA ABD, DİĞERİNDE RUSYA. OLMAZ OLSUN BÖYLE ADALET.

Zap

Cari acik 4.4 milyar olunca ne oluyor neyin algisi bu. Duzeltilmis fiyatlarla 2012cari acigi 8.4 milyardi. Herkes aptaldi bir sen akillisin

Misafir

birleşmiş miletlerin bizim mahalla muhtarı dar yetkisi yok güçlüler ve zalimler istediğini yapıyo kadın çocuk demeden katlediyo bu zalimler ALLAHTan korkmaz Peygamberden utanmazlar kimsenin B.M.taktığı yok gerçekten birleşmiş milletler ne işe yarıyo?bilenınız varmu?Özgür/DOĞU

Misafir

Turkiye kesinlikle gaz kesmemeli, cikarlarimiza hangi yol uygunsa o yolda gitmeliyiz, bu bunagin teklifine gelince amaci afrin deki hareketi frenlemek ve ne pahasina olursa olsun burayi israil yonetimi altinda israil topraklarina katmak, onun icin bizim daha azimli hareket etmemiz lazim.

Misafir

EKONOMİ CARİ AÇIK KAPANMIYOR; OCAK’TA 4.4 MİLYAR DOLAR ARTIŞ YAŞANDI

Misafir

EKONOMİ____________________ CARİ AÇIK KAPANMIYOR; OCAK’TA 4.4 MİLYAR DOLAR ARTIŞ YAŞANDI..

  • 1