BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67

ABD'de polis pantolonu inik siyah adamı öldürdü

ABD'nin Houston kentinde bir polis memuru, trafikte pantolonu inik halde yürüyen bir silahsız bir siyah erkeği silahla ateş ederek öldürdü.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 6 Adet Yorum
Gerçekler

Çok iyi be Amerikan polisine hayranım valla gerçek polisler

Sedat

Siyahlar Ö deyince vuruluyor. .Beyaz zihniyet bu ülkedede iyice zivanadan cıkmıştı, beyaz türk siyah türk gibi sapık tanımlara bile cüret etmeye başlamışlardı, burdada..Benim oyum çobanın oyu ile birmi diyen aptallar çıkmıştı, ama boyunun ölçülerini çabuk aldılar. .Çok şükür.

MİSAFİR

BÖYLE POLİSLER BİZİM ÜLKEMİZDE OLMALI .MERHAMET EDİNCE GÖRÜYONUZ NELER OLUYOR ADAMLAR HAİNİN KAFASINA SIKIYOR MAHKEME FİLAN YOK .BİZİM ÜLKEDE HAYİNLER CİRİT ATIYOR NERDEYSE DEVLETE MİLLETE SALDIRACAKLAR BÖYLE OLMAZ DEVLET BAŞA KUZGUN LEŞE,CAYDIRICI CEZALAR BEKLİYORUZ,İNSANLIK DÜŞMANI HAİN SATILMIŞ TERÖRİST LER BU KADAR RAHAT OLMAMALI,AVRUPADAN DAHA ÖZGÜR BİR ÜLKE TÜRKİYE DÜNYADA BU KADAR ÖZGÜRLÜK HİÇBİR ÜLKEDE YOK BUDA GÜVENLİK AÇIĞI OLUŞTURUYOR BU KADAR OLMAZ OHAL DEVAMLI HALE GETİRİLMELİ

has

işte gıpta ile baktığınız medeniyet beşiği amerika dünyanın nerede ise en çok cinayet ve tecavüz olaylarının işlendiği daha bir çok suçlar da var. ve amerikan polisinin siyahilere yaptıkları ırkçılık ve yamyamlık

Ahmet Keskin

Bu olay ülkemizde olsa acaba ne olurdu. Nasıl kıyamet kopardı. Pantolonu inik birisi bile tehdit kabul ediliyor. Polise mi tecavüz edecektiki korkusundan vurdu.

Misafir

Amerika inşallah zencilere karşı yapılan bu zulümler nedeniyle paramparça olacak...

  • 1