BIST 10.281
DOLAR 32,28
EURO 34,78
ALTIN 2.407,54

ABD ve Alman şirketlerinden Türkiye'ye ambargo

Milli Savunma Bakanı Nurettin Canikli, Amerikan ve Alman firmalarının Türk savunma sanayine örtülü ambargo uyguladığını, terör örgütlerine ise bonkör davrandıklarını söyledi.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 16 Adet Yorum
Misafir

HEM NATO HEM S-400 OLMAZ DİYEN EMPERYALİST ÜLKELERİN SÖYLEMCİSİ SN MİSAFİR TÜRKİYENİN İŞİNE NE GELİYORSA O OLUR DAR BEYİNLERİNİZİ BİRAZ AÇIN.

güçlü Türkiye

içimizdeki batı sevici ve hainler bir insafa gelip,birlik olabilsek,kendi silahlarımızı da üretiriz,bırakın s 400 almayı üretmeyide öğreniriz....

Misafir

Rusya Ukraina G.Kore Çin Malezya Endonezya Hindistan f-daha sofistik ve yeni teknoloji ürünleri satiyor olabirler..Amerika Almanya hangi savaşta silahları başarı gösterdi hatırlamak zor

VATANDAŞ

BİZİ NEDEN ETKİLESİN Kİ BU ÖRTÜLÜ AMBARGOLAR.. ALTAY TANKIMIZ ATAK HELİKOPTERİMİZ VAR YA..... GERÇİ MOTORLARI YOK AMA O KADAR KUSUR KADI KIZINDA DA OLUR.

tekin

Misafir19 Eylül 2017 22:49 16 Yildir tek basiniza iktidarsiniz. Ciyaklamaya hakkiniz yok. 3 önceki haber de Trump Türkiye ye tesekkur etti deniyor, sonra Ambargo uyguluyorlar deniyor. Bu nasil is. Hangisi yalan veya ikiyüzlü....diye sordun..cevap ise "hepsi dogru, hepsi yalan ve hepsi ikiyuzlu". turkiyeye tesekkur etti evet dogru ama abd nin ortaya cikarmis oldugu multeci sorununu turkiye yuklendi diye tesekkur ediyor yani "sizler ahmak ve enayisiniz" diyor.embargo koydu yine dogru cunku diyorki siz haddinizi biliniz bakalim diyor. yani hepsi ikiyuzluluk.

🌑

🌑Türkiye’de mal ve can güvenliği varsa, Demokrasi, Basın Özgürlüğü Hak hukuk adalet varsa neden Ambargo konsun?...

Misafir

16 Yildir tek basiniza iktidarsiniz. Ciyaklamaya hakkiniz yok. 3 önceki haber de Trump Türkiye ye tesekkur etti deniyor, sonra Ambargo uyguluyorlar deniyor. Bu nasil is. Hangisi yalan veya ikiyüzlü.

Kundemacı

Bizim yetkililerin açıklamasına bir bütün olarak bakıldığında hiç kimsenin amount etkilenmez. Bunun lafı bile edilmez.

Misafir

yıllardır söylüyoruz tek tedarikçiye bağlı bir savunma sistemi kurmayalım diye.Çin'den de al,Rusya'dan da al Almanya'dan da al Fransa'danda al İngiltere'den de al nerede alırsan al ama çeşitlendir.En önemli yerle üretim %90 yer üretimi al teknolojiyi takip içinde %10 dışarıdan al.Ambargo uygulanan kalemleri özel sektörle paylaşıp derhal muadili üretilmelidir.3 D printin olduğu bir çağda yaşıyoruz kalıpçılığa alternatif.Haydi canlananalım. Türkiye'mizi hak ettiği yere çıkarılım.

Farabi

Kotu komsu insani ev sahibi yatirirmis ya,kotu muttefikte Turkiye yi savunma sanayi sahibi yaptiriyor.Devam etsinler ambargoya.Guney Afrika yada ambargo uygulamislardida,adamlar bayagi savunma teknolojisi gelistirmisti.Sira bizde,insaallah

Deko

Yunandada rus hava savinma sistemi var ne ezik insanlarsiniz.natoya aykiri ne demek nato dedigin teskilat bizzat darbenin içinde yer almistir .burda sacma yorumlar yazacaginiza gidin kumda oynayın. Para bizim istedigimizden aliriz.buyuk düşünün ezik olmayin

Misafir

çok güzel vermesinler ki artık üretime geçebilirim. dış borc hep savunma sanayide dışa bağımlı olduğumuzdan.

Misafir

olacağı buydu sonunda sen natoya aykırı olan s 400 füzesini alırsan diğer nato ülkeride sana ambargo uygular. hem nato ülkesi olacaksın hemde natodan gizli işler çevireceksin olmaz öyle o zaman natodan derhal ayrıl türkiye madem rusya ve çinle anlaşıyorsan.

MERDAN

Uçakları kendi topraklarını bombalamaya başlamışsa, o ülke iflah olmaz!... Suçlu ile suçsuz ayırt edilmeden insanlar ölüyor!..

Komünist Görüş

Hukukun rafa kaldırıldığı, devletin KHK’ler eliyle yönetildiği, mahkemelerin doğrudan idareden aldığı emirle karar verdiği bu OHAL rejimine tepkiler artıyor!

Misafir

Trump ilk kez BM'de konuştu Türkiye'ye teşekkür etti

  • 1