BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67

ABD savaş gemisi Çin Denizi'ne girdi! Dünya diken üstünde

ABD ve KUZEY KORE savaşı başlamak üzere. Dünya diken üstünde. Füzeler her an ateşelenebilir.Liderler karşılıklı tehditler savururken ABD donanmasına ait bir savaş gemisinin Çin Denizi'ne girdiği aktarıldı. Çin ABD'ye çok sert gösterdi.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 7 Adet Yorum
MİSAFİR

BU TRUMP DENE ZAT --YA KENDİ BAŞINI YİYECEK VEYA AMERİKANIN DENDİ HEP ..İNŞALLAH KENDİ BAŞINI YER VE DÜNYA BİR 3. DÜNYA SAVAŞI YAŞAMAZ..

1071-1453

kore g..e güvenmese bukadar atar yapmaz..başındaki adam deli ve savaş tekniği konusunda tecrübeli,nükleer gücü şuan tam bilinmiyor...ŞUNU UNUTMAYIN KORENİN DENİZ DÜCÜ ABD NİN KİNDEN KAT KAT FAZLA...abd çok savaş uçağı kaybeder hep beraber görürürüz

k.k.k

Kore, Guam'a füze ateşlerse cehennemi yaşamaya hazır olsun... Başka birşey söylemiyorum. ABD, Kore'yi vurursa Kore en az 40 sene toparlanamaz. Ve ABD'nin Kore'yi vururken kullanacağı silahları hayal bile etmek istemiyorum. İnanın çok zorlarsa Kore, ABD'yi , ABD haritadan silebilir Kuzey Kore'yi !

Misafir

Borsalar düşsün, endeksler aşağı gelsin, reel ekonomiler zarar görsün diye her oyunu oynayıp, her haltı yiyorlar. Ben bu politikaya Horon Tepme taktiği diyorum. Büyükler ayaklarını vurdukça küçükler poposunun üzerine yere vurup kalkıyorlar. Gelde böyle bir ortam da ayakta kal.

Misafir

k kore nin savunma için füze denemeleri anlayışla karşılanabilir.ancak,saldırma niyeti taşımasına anlayışla karşılanmaz.k.kore nin guam veya başka egemenlik alanlarına saldırma niyeti taşıması uluslararası kurallara aykırı olur.k.kore nin savaşa değil, vatandaşlarının ve ülkelerinin kalkınmasına yönelik harca yapması mantıklı olur.zaten, g.kore diyaloğa açık olduğunu açıkladı.çin denizindeki esas proplemin oralardaki enerji kaynakları olduğunu düşünüyorum.çin,k.kore,g.kore,japonya gibi kaynaklara yakın ülkeler uluslararası kıta sahalıklarındaki kaynaklardan faydalanma hakkına sahiptirler.kendi kıta sahanlıkları içindeki enerji kaynaklarını çıkarmakta sorun olmaz.kıta sahanlıklarının dışında kalan sahada,o sahaya komşu olan ülkeler aralarında bir enerji şirketi kursalar,eşit sermaye ile çıkardıkları enerjiden eşit miktarda faydalansalar sorun kökünden halledilmiş olur kanatındayım.başarılar,saygılar.

ATMACA

KORE BU ABD LERİDEN ÇEKİNME BUNLARIN CANI ÇOK TATLIDIR 100 TANE CONİ CESEDİ POŞETLENDİĞİ ZAMAN BUNLARIN 0/0 90 ALTINA YAPAR BUNLARIN 2 GEMİSİ 10 TANE SAVAŞ UÇAĞI DÜŞTÜĞÜ ZAMAN BUNLARIN DÜNYASI ŞAŞAR BAKMAYIN BOL KESEDEN KONUŞMALARINA SEN ABD LERİ BOMBALARKEN ONLAR SIRT ÜSTÜ YATIP PİKNİK Mİ YAPACAKLAR ZANNEDİYORSUN

emin

ABD,köpeksiz köyde dolaşmaya alıştı.Hadi gücünüzü görelim de Kuzey Kore'ye de bir işgal yapmayı deneyin.Yemedi değilmi?.Bütün nükleer füzelerini üstünüze bir yollasınlar da,keyfimiz yerine gelsin.Burnunu bir türlü pisliklerden kurtaramadı,ama emin olun,bu sefer artistliğine pişman olacak.

  • 1