BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67

ABD: Eğer Türkiye bahsedildiği gibi S-400'leri alırsa...

ABD Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Heather Nauert, "Eğer Türkiye bahsedildiği gibi S-400'leri alırsa bu standartlara uymaz ve bu bizim için kaygı verici bir durum." dedi. Pentagon Sözcüsü de benzer bir açıklama yaptı.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 34 Adet Yorum
Misafir

amerika kaygı duyuyorsa demek ki doğru yoldayız.

Aşağılayan

Peki, bu ABD pkkye yardim ediyor da, rusya ne yapıyor? Suriyedeki müslümanlar noldu sahi? Hani ruslar ve iranlılar müslümanları öldürüyordu. Şimdi birinin kucağından kalkıp, digerininkine oturacagimiza, silahı neden biz üretmedik? Neredesiniz lan 600 bin türk mühendisi?

Hans

CB rte nato'ya ve avrupaya blöf yapiyor, hani referandumdan önce gittigi yerde idam gelsin imzalarim fln diyordu, simdi hic söz ediyormu?

Misafir

EĞER ONLAR ÇOK KAYGILIYSA BİLİNKİ DOĞRU YOLDAYIZ SAKIN YOLUMUZDAN AYRILMAYALIM PRANGALARI ATALIM KUZEY KOREYİ ÖRNEK ALALIM

rüstem

müttefik diyor ortak diyor parayla mal vermiyor lan bu şerefsizlik deyilmi. pkk ya bedava tırlar dolusu silah ha bu kaygı vermiyormu lan adi yaratıklar

SEM

"Türkiye'yi bölgedeki tüm tehditlere karşı savunmak için en iyi seçenek, NATO sistemleriyle bir arada çalışabilecek İŞTE AMERİKA İŞTE NATO Neden PYD ve PKK silah veriyor bunlar NATO ülkesimiTÜRKİYEYE gelince silah yok diyor

Misafir

türkiye gerçekten güçleniyor ama bu Amerikanın işine gelmiyor ilginç gerçekten.

HEP TRİK...

BLÖF BU ASLA ALMAZLAR RUSYADAN,NATOYA KARŞI GELMEZLER,AMA BAŞKA BİR HESAP VARDIR BELKİ!!

Misafir

24 batarya gayet iyi yalnız 96 füze çok yetersiz bu sayının 500 ler düzeyinde olması lazım havada 96 tane düşman unsurunu etkisiz hale getirdikten sonra kalan bataryaları ne yapacağız konserve kutusumu.

urankay

sanki sanırsın dostumuzlarda,ya zaten her daim düşmanlık yapıyor arkamızdan oyun ediyorlar.nereden koparsa kopsun ya herru ya merru,pilavdan kim dönerse kaşıgı kırılsın.

Zarrapla igili gözdağı mı bu.??

İyide Nato standartlarına uygun füze zorunlu ise nasıl olacak?netice de Nato ülkesi değilmiyiz,neden göbemizi Rusya kesiyor,çok mu güvenilirlr??öfkeyle kalkan.....

Mehmet balcı

Türkiyenin savunması neden Nato yu tedirgin etsin ki. NATO'nun kuruluş amacı üyelerinin korunması degilmiydi yoksa!!!

cgnfgmn

Yarın Rusya da bizi bırakırsa ki bırakacak, o zaman kime gideceğiz!

Cevat

ABD nin MÜTTEFİK seçtiği PYD Terör örgütü, Türkiye RUSYA devletiyle iş yapıyor. Aramızdaki fark budur. ABD Teröristi seçti, Biz devleti seçtik. S 400 DEN KAYGILANIN KORKUN, ABD Böyle devam ederse RUS Nükleer silahları TÜRKİYE'DE KONUŞLANABİLİR.. Benden söylemesi, ABD Ya MÜTTEFİK olacak YADA DÜŞMAN.. Bunun arası olmaz.. TÜRKİYE ÜZERİNE OYNAMAYI BIRAKACAK..

Misafir

Rusya her zaman daha dürüst ve güvenilir bir ülkedir.Dostlarını zor durumda yalnız bırakmaz.Örnek:Suriye

Misafir

türkiye nin işine gelmiyorsa nato ya karşı.işine gelirse ,nato ülkesiyiz bize silah verin diye ağlıyor.nato ülkesi olan, natoya karşı olmaz.karşıysan ,niçin duruyorsun?silahlanacaklarsa, nato ülkesiyiz verin.iş natoyla uyuma gelince,nato şöyle kötü böyle kötü.ikiyüzlü siyasetinizden gına geldi.

abd neredeydi

başta yunanistan rum kesimi olsun birçok ülke rus s300 lerini alırken abd neredeydi

s.s

Sizlerle uyumlu olan sistemler bizde zaten mevcut. Ama sizler bize o güveni vermediğiniz için bizler de almaya mecbur kaldık. Bunları almamız bizim kendimizi değil, sizlerin kendinizi sorgulamanız gerekir Sayın Amerika !

Misafir

GÜVENLİĞİMİZDEN KESİNLİKLE TAVİZ VEREMEYİZ ALDIĞIMIZ SİLAHLARI SAVAŞTA SAVUNMAMIZDA KULLANMAMIZA AMBORGO KOYUYORLAR NEYAPAYIM O SİLAHLARI ŞİMDİ SİLAH LAZIM ABD ALMANYA AVUSTURYA VERMİYORUM DİYOR BİZDE ALMAYALIM S400 GEREKLİ İLERİ TEKNOLOJİ İLERİDE KENDİMİZ ÜRETELİM ONLAR BİZİ PARÇALAMAK İSTİYOR BU GERÇEK

bu hainler

ya bir Taraftan zaten bu Cahil ve hain kalleş,!Teröristler var.Etek hendek,öğretmen okul köprü yol Amerika Türkiye ile müttefik ! olduğuna göre.Türkiye Ruski S-400''' füzeleriine sevimmesi ! gerkmezmi hainler.

keremm

yunanistan s 300 leri kullanıyor ama

Farabi

Asil sorun suki: ABD den aldigimiz silahlar ABD kontrolunde,istedikleri an bloke edebiliyorlar.Yani,Amerika Turkiye ye saldirsa kendi silahlarini kendilerine karsi kullanamayacak Turkiye.Amma,Rus silahlarini kontrol edemiyecekler,ondan endiseliler,demekki.Demekki gercekten Turkiye ye karsi bir saldiri dusunuyorlarmis bunlar.Turkiye tamamen kendi uretimine gecmeli ve bu ANBD den ve Avrupa ulkelerinden kesinlikle silah almamali artik.Bizim 1000 yillik dusmanimiz Batililardir,baskasu degil

ihsan

standrtlara pkk deaş fetö yü kurmak beslemek kullanmak suriyede kürt devleti kurmak uyarmı keriz

YAHUDİNİN KÖLELERİ

SİZİN PYD YE PKK YA SİLAH VERMENİZ KAYGI VERİCİ DEĞİL Mİ SÜZME MERCİMEK ÇOCUKLARI. İNSAN DÜŞMANININ ELİNE SİLAH GEÇİNCE KAYGILANIR , DOSTUNUN DEĞİL ! YOKSA SİZ TÜRKİYEYİ DÜŞMAN OLARAK MI GÖRÜYORSUNUZ ??? HEM NATO ÜYESİ BİR ÜLKEYİ ! SİZDEN DEĞİL DOST , BİSSSKREMMM OLMAZ. SİZ ÖNCE SİYONİSTLERİN UŞAKLIĞINI BIRAKIN LAFTA BÜYÜK DEVLET ! SİYONİSTLERİN PRANGASINDAN KURTULUNDA GÖRELİM NE KADAR BÜYÜK DEVLET, NE DENLİ BÜYÜK MİLLETSİNİZ. ŞUAN SİZ SİYONİSTLERİN ELİNDEKİ MAŞADAN BAŞKA BİR ŞEY DEĞİLSİNİZ. AMERİKADA Kİ BİR KAÇ YAHUDİ PARABABASININ EMRİNDE YÖNETİMİNDE YAŞAYAN 450 MİLYON KÖLEDEN BAŞKA BİR ŞEY DEĞİLSİNİZ. !

misafir

Siz irakin nükleer silahlarinida kaygili buluyordunuz ama kayginiz cikar icin oldugunu dünya gördü. Yemezler.