BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67

25 bin TL'ye sahte emeklilik! Şeytanın bile aklına gelmez

Sağlıklı insanları sahte engelli raporuyla malulen emekli eden; SGK uzmanı, polis, ebe, imamın da bulunduğu çete İstanbul merkezli 5 ilde yapılan operasyonla çökertildi. Çete üyelerinin engel oranı düşük olan kişilerin malulen emekli edilmesi için 25 bin liraya kadar para aldıkları belirlendi.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 9 Adet Yorum
Misafir

Hoşkal MERVE 💐🌹💐 Karşılaşsaydık sana aşk olur seni işsizliğin hüznünden kurtarır ,pekala yaşardık Mersinin Mut ilçesinde, böylece Mutlu olmak için çok etkenimiz olurdu ,

Misafir

Bunları yapanlar sonuçta en az 30 yıl eksiksiz yatacakları,yatarken de eşşek gibi sabahtan akşama çalıştırılacakları ağır hapis cezaları almadıktan sonra bu işin sonu gelmez! Yapanın yanına kar kaldığında adalet sistemi iflas eder!Kanunlar değişsin ve adam gibi uygulansın!

mcakir

Kılıçdaroğlu SGK yağmalanıyor sen uyuyorsun sahip çık kurumuna.

mcakir

Memleketimden insan manzaraları, bizim yapacağımız tek bir şey kaldı faziletli, ahlaklı insanlarla iyi bir eğitim sistemi. Dini öğretmeden ahlakı öğretmemiz gerekiyor, ahlaksızlığın üzerine bina inşa edilmiyor.

misafir

sahte rapor alanlarada yaptırım olmalı.

Erol Baron

Çoğu kötülük eğilimli bir milletiz maalesef. Yazıklar olsun bize!

Misafir

bir emniyetçi, bir sağlıkçı ve tabii olmazsa olmaz bir de arka bahçeden imam, bildiğin A takımı, zaten bundan sonra şirket kurmak isteyenlere şart koşulsun özellikle de imam olmazsa şirket kurulamasın

Misafir

Yeminli, tarafsız bir heyet tarafından herkes kontrol edilsin 40 yasında emeklilik olurmu? Avrupaya bakın Hollanda 67

mehmet

EYT mağdurları yaşı beklesin millet kolay yolu bulmuş.eee devlet yasaları geriye yürütürse vatandaşta üçkağıda başvurmuş.

  • 1