BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67

2015 genel seçimlerinde Ali Taran'dan CHP kampanya filmi

2015 genel seçimleri için CHP'nin reklam kampanyalarının sorumluluğunu üstlenen Ali Taran'ın CHP için yaptığı ilk kampanya filmi yayınlandı.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 37 Adet Yorum
kazım

harun gıbı geldık karun gıbıolduk alay konusu olduk

işçi

evet ıslama zarar verdık

emeklı

bız akp lıler sayesınde ıslam yara aldı cunku adaletı saglayamadık

sessız

dıle dusurdun bızı basbakan musluman gecındık adaletı saglamadık

memur

ak partı zaten toplama partı

adil

ali taran 2002'de de akp için çalışmıştı,bu adamın arkasında derin güçler var.

İlker

Ali taran paralellerle arası sıkı fıkı olan güvenilmez bir reklamcıdır. kanserli karısını terk edip, kızı yaşındaki ayşe özyılmazel midir nedir, o fırıldak hatunla evlenmiş bir sübyancıdır da aslen. CHP ile koyun koyuna güzel yaşarlar. Torinolunun kardeşi seda sayan'ın eski manitasıyla da iyi arkadaşlar. E armut da dibine düşer.

sessız

musluman ak partı adaletı

alırsınız

ali taran tam cehalet partisi beynine uymuş..%20 alırsınız..sonuç olarak babayı

GÖRÜŞÜM

ÇOK GÜZEL OLMUŞ ...ELİNE SAĞLIK ALİ BEYİN..TAŞLARI GEDİĞİNE TAM OTURTMUŞ..

GARİP GULEBA

sence muhalefet nasıl olur la böğle davar millet olursa ne yapsan boş bu ülkede o kadar yolsuzluk olmuş o kadar adaletsizlik olmuş memleketin ormanlarına kadar sattılar dış politika desen yerlerde perişan nereyse kırk bin kişinin katilinden habersiz ülkede çöp bile değişmiyor yaz yaz bitemez hala ne bekliyorsun muhalefetten cennetten yer mi vermesini bekliyorsan zaten onu bu dalavereciler verdi bu ülkede on bin kişi aş evlerinden besleniyorsa otuz bin kişi devletten aldıkları yardımlarla yaşıyorsa kendini ve sorgulamıyorsa neden böyle diye bu ülkede ne yapsan boş.

Vatandaş

Ecevit hükümetini ne yapacağız? Milleti tüp kuyruklarında, sigara kuyruklarında süründürdü. Bunları ne zaman unuttun yoldaş. Yoldaş bu millet senin kadar balık hafızalı değil. Allah bu ülkeyi CHP'nin yöntemine bırakmasın.

E.D

artık uyan be Türkiye'm. Yeter gerçekten. Cahil yaşamaktan zevk alıyor olabilirsiniz fakat sizin çocuklarınız da mı ileride böyle yaşasın istiyorsunuz? Şükür etmeyin daha iyilerine layiğiz.!!

fed

Muhalefet bile olamayı beceremeyen chp zihniyeti bu olduğu sürece daha çok ,daha çok alkışlıycaz.

Gürcüoğlu

Sen nasıl kafkasyalı sın ki CHP demek beceriksizlik demek diyorsun. Bre gafil; sen nesin ki veya nerede ne zaman vede nasıl gördünki CHP nin başarısızlıklarını biz görmedik. Görmedik çünki; bu Ülkeyi 60 yıldır sağ iktidarlar yönetiyor, hükümetler demiyorum, İKTİDAR lar yönetiyor. CHP ne zaman iktidar olmuş 1923-1949 yılları arası. Onun için Kafkasyalı efendi önce tarihi bir öğren ondamn sonra konuş ki; CHP nin en uzun oku münasip bir yerine batmasın olurmu?

erkan kemal

Chp abdestsiz namazsız demiş biri, belki evet ama!!. Şu anda diyanetin verilerine göre toplumda düzenli namaz kılma oranı %18. %42 den buralara inmiş. Kimin döneminde büyük usta döneminde. Fuhuş yapmak serbest, her gün fuhuş sektörüne yenileri katılıyor. Çok şükür sigara tüketimi azaldı ama b..zai patladı, uyuşturucu kullanımı taban yaptı. insanlar başını açıyor fakat değişik bir kapanma kültürü oluştu, altı mekke üstü paris. Yani AKP döneminde hamdolsun daha çok dindarlaştık sevgili kardeşim.

asari

siz cenazeleride alkışlayarak gömüyorsunuz zaten.

Nusret

Acaba bu sefer Kemal Bey oy kullanabilecek mi? Seçmenlerine tıpış tıpış oy kulanmaya gidin hadi bakıyım diyen başşkan kendi oy kullanacağı okulu biliyor mu acaba. Hatta hiç gördü mü? Belki de İzmirli CHPliler biz buraya çağıralım da üç-beş kişi onu alır oyunu kullanıp kullanıp kullanmadığından emin oluruz diye düşünmüşlerdir. Bir oy bir oy değil mi? İktidar tek başına yeni anayasa yapacak vekili çıkarmasın diye çalışmak lazım değil mi?

Senai

Akp nin kızmaya hakkı yok.Hırsızlıın bir bedeli var v ödemeliler.

Nemrutta İçtim Şarap

işte chp nin iktidar olması için tek seçenek artık kedinin kuyruğunu bırakmazlar,bi bakarlar ki kedi bacadan onları da sürükleyerek aşağı düşmüş yüzleri bile isten tozdan görünmez olmuşlar kedi mi sizi kurtaracak

Turgay

@İzmirli olayı bitirmiş. Saftirik CHPliler o sandıkların başında sizin adamlar da duruyor:)

kafkasyalı

chp demek betsiz,bereketsizlik demektir.Camilerin,medreselerin kapanması sarıklı,cübbeli,sakallı vatanı için milli mücadele veren dedelerimizin yerlerde sakal ve sarık yüzünden sürünmeleri demek

HAL-Cİ

sabastiyan kedi medi hikaye bunlar, chp yine %25 üstü göremez. ulusalcılar ve emine ülker tarhancıları unutan bir chp var, bütün medya arkasında olsa ne yazar

kulis

görürsün yüzde 50 yi...

Özden

Kendisi keyif ehli olduğundan dolayı, Türkiye'nin buralardan nereler geldiğini tabii ki bilemez. O hala bıraktığımız yerde geziniyor.