BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67

19 yıl sahte diplomalı öğretmenliğe ceza yok!

Sahte diplomayla devlet okullarında 19 yıl boyunca öğretmenlik yaptığı ortaya çıkan kadın hakkında açılan davada mahkeme beraat kararı verdi.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 16 Adet Yorum
Misafir

güzel soru çünkü insan her yerde sorguluyor bu adam bu kafayla nasıl bu işi yapıyor diye

yorumcu

eğer gerçekten sahte diploma ile öğretmenlik yaptı ve beraat ettiyse savcılar göreve hem bu kararı veren hakimi hem de bu kadını tekrar yargılamalı.

yorumcu

eğer gerçekten sahte diploma ile öğretmenlik yaptı ve beraat ettiyse savcılar göreve hem bu kararı veren hakimi hem de bu kadını tekrar yargılamalı.

Misafir

Milyonlarca insan ,kpss yi kazanmak için günlerini gecelerini harciyor.birileri de kazanmadan memur oluyor.bunun neresi adalet.bu karar ayni zamanda siz de boyle yapabolirisiniz ,boyle yapmak suç degil demektir.acilen kararin değiştirilmesini temenni ediyorum.

ahmet

bu nasıl mahkeme sahte diplomaya ceza yok. yazıklar olsun bu adaletsizliğe. birde bakıyorumda yorumculara olumsuz tik atanlar ne kadar çokmuş nekadar sahtekar varmış bu memlekette

Misafir

vay vay yinemi kandırıldık yani çok yazık

Ronay

Acaba kimin hakkini yedi,sahte ogretmen olmasaydi,onun yerine kim calisir olacakti.Kul hakki yemis.o kadar..

Misafir

Diploması olan coğrayfa çğretmenimiz vardı. Adam 4 sene ders anlatmadı. Açın kitapları okuyun dedi. Müfredat defterine işlemediği konuları bugün bu anlatıldı diye yazardı. Eğitim kurumları denetlenmeli ama gizlice. Bu arkadaşın devlete çok daha faydalı olduğundan eminim. Diploması olup milli eğitimden maaş alıp ders anlatmayanlara da ceza verin.

Misafir

Kardeşim FETÖ yü yıllardır büyüten kim? İlk önce onların 23 Nisan a alternatif haline getirdikleri olimpiyatlarda ağlayanlara sormak lazım. birde yılın öğretmeni olmuş sahtekarlıkla...

Misafir

yuh artık birsey demeye gerek bile yok ben 4 yıldır kpss kazanmak atanmak icin ugrasayım. sahte ögretmen devam etsin.

Misafir

FETÖCÜYSE NEDEN OLMASIN HERŞEYLERİ SAHTE BU FETÖCÜLERİN

Misafir

Acaba hakimlerden de sahte diplomalı olanlar var mıdır?

Ya bu

Madalyonun bir diğer yüzünde şimdiye kadar nasıl anlaşılmadığı, anlaşıldı ise niçin birşey yapılmadığı yatıyor. Esef verici ki ülkemizde bir şekilde (gerçek veya sahte diplomalı farketmez!) öğretmen, doçent, profesör olan, iki satır bilgisi olamayan; fakat yetkileri sonuna kadar kullanan, dünyanın maaşını alan şahıslar var. Kendi çözemeyeceği soruları sınavda soran ve öğrenci yapamayınca sınıfta bırakanlar... Övünmeye gelince mangalda kül bırakmazlar, devlete millete bir gram faydaları yoktur.

Misafir

bu nasıl mantık? Sahtekarlık yap yanına kar kalsın. Şu anda 560 bin mezun öğretmen işsiz

Recep

Normal bu ülkede sahte diplomayla daha büyük görevler yapan var

vatandaşın biri

Bu Mahkeme Heyeti hakkında bir vatandaş olarak suç duyurusunda bulunuyorum. Savcıları göreve çağırıyorum.

  • 1