BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67

16 Nisan Öncesi "Kontrolllü" Karanlık Hesaplar!

15 Temmuz için "Kontrolllü darbe" diyen Kılıçdaroğlu kullanılarak 16 Nisan için "kontrol" mesajı mı verildi? Neden Türkiye insanının özgür iradesine bu sefer bu kadar yoğun bir şekilde dokunmak istiyorlar?

BU YAZIYA YAPILAN YORUMLAR 14 Adet Yorum
Emekli Memur

Ülkenin 'hayır' diyen yarısına edilen hakaret, küfür ve ithamlar unutulacak mı?

osmancık

Şu ana kadar hiç kimsenin doğrudan dile getirmediği bir konu var. Yeni gelecek olan sistemle koalisyonlar sandıktan önce gerçekleşecek, yani bu ne demek?. Koalisyonu halk seçimden önce yapacak: halk yapacak. Bunun en net neticesi vesayet odaklarının çanına ot tıkanmış olacak. İkinci en net sonucu CHP'nin temsil ettiği sol siyaset hiçbir zaman iktidara paydaş olamayacak.

Misafir

Yazsana............. Abdulhadi Abant Platformu toplantılarına hiç katılmadı...Erbil'e gitmedi........... Ali Bulaç ve Mümtaz’er Türköne'yi hiç tanımaz ...

hayırrrr

kontrollü islam devleti kurma projesine HAYIR,çağdaş tam bağımsız TÜRKİYE CUMHURİYETİNE evet,vatandaşlarının %90 ı deist olan türkiyede islam devletini kuramazsınız,kurmaya kalktığınız zaman buna önce %99 u müslüman dediğiniz halk karşı çıkar,çünkü bu ülkede müslüman yoktur,deist vardır,nedemek istiyorum bunu bi inceleyin bakalım sayın yazar.

Misafir

Sayın yazar, Sayın Hadi özfışıkın yazısına bir yorum yapmak istedim ama yorum kısmını kapattırmış. Siz görürseniz söylermisiniz. O kısmı açtırsın. İnsan yazdığı yazıdan korkar mı yav!

bir basit vatandaş

Komplo teorilerine YETER ARTIK. Eğitim seviyesi düşük inşaları kandırmanın en basit yolu komplo teorileridir. HER ALNI SECDEYE DEĞEN, DİN - İMAN DİYE BAĞIRAN MÜMİN OLMADIĞI GİBİ, HER BAYRAK SALLAYAN, VATAN - MİLLET DİYE BAĞIRAN DA VATANSEVER DEĞİLDİR. Vatansever olan, Mümin olan Aklı Selimini kullanan, Mantığını kullanan vatandaşlarımızdır.

Misafir

Başkan Yardımcıları Bakanların yerini mi alacak?....Bu Seçim AK Parti'ye karşı gibi görünüyor? -

KAHRAMAN

EVET ÇIKINCA "İTHAL PROJE OLAN CHP nin "100 YILLIK KULLANIMSÜRESİ DOLACAK ÇÜNKÜ

12. yuzyılın avrupasında kalmış biri

bırak bu cahilce işleri tek düşman biz isek niye 5 milyon türke iş veriyorlar, bir o kadar da arabı niye çalıştırıyorlar ve orada vatandaşlık veriyorlar sürüp çıkarsınlar o zaman.Ama senin gibi kafalar oralarda yaramaz insaniyet düşmanı işler yapıyor ve yapmaya devam ederse, her şey tersine döner .Her sabrın ve tahammül etmenin bir sabrı vardır.Sen bu kafa ile 12. yüzyılın Avrupasında yaşıyorsun.

Bu kadar düşmeyin

Bırak bu işleri de Ak Partinin C.başkanının,bakanların,başbakan ve yardımcılarının yaptığı ihlaller,kırdığı potlar,ettikleri hakaretler,iftiralar Ak Partili il ilçe başkanlarının tehditleri hakaretleri ve en son İBB üyesinin ''hayırcıların karıları kızları helaldir'' sözlerine gel.Utanman arlanman haysiyetin ağır basabiliyorsa eğer.

gencoglu

chp vatanın özsahibimidir? chp bu vatanın başına gelen en büyük beladır nediyorsun la sen chp olmasaydı türkiye çağ açıp çağ kapatmıştı chp kadar büyük bela yoktur dünya üzerinde 2 darbe 4 darbe girişiminin 1 i hariç hepsini chp liler yaptı ne diyorsun la sen esfele safilin

evet

vatan millet için evet, CHP-PKK- FETÖ ve diğerleri için EVETTTT... darbelerden kaostan beslenen CHPnin sonsuza dek iktidara gelmemesi için evettt

ülkücü

türkiyenin gelecegi için hayır

aslanturk

tsk nin 7 yildir kanini kurutan sizsiniz ordu biliyordur 15 yildir ordunun icine fetoculari kim soktu.chp bu vatanin oz sahibidir ordunun gururudur serefidir ey zalimler turkiyeyi ne hale soktunuz allah belanizi versin.

  • 1