BIST 9.916
DOLAR 32,46
EURO 34,70
ALTIN 2.435,60

1083 rakımlı tepede 10 saat süren çatışma

TSK ve ÖSO'nun Raco beldesindeki 1083 rakımlı Kel Tepe'ye yaptığı operasyonda teröristlerin saldırısında pusuya düşerek şehit olan askerlerden birini önce sırtında sonra da sedyede taşırken yaralanan Komando Uzman Çavuş Alper Çalın (24) 10 saat süren çatışma anlarını anlattı.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 5 Adet Yorum
Misafir

Arkadaşlar sanki bütün BMGK uygulanıyor ABD İsrail kafasına göre hareket ediyor biz kaldık tek tüm karara uyan ayrıca IŞİD için de alındı mı bu karar sonuçta IŞİD ye terörist YPG d

Farabi,Yilmaz Calin

Aslanim benim.Benim akrabamdir bu yigit.emmi ogullarindan.

salhor

Bunun adı cihaddır. Bir mücahidin duygularını TV başında anlayabilecek olanımız çok fazla; fakat anlayamayan ruhsuzlar da var. Her bir şehîdimizin sözleri, mektupları, mesajları ibret dolu oluyor. İnsan, "Şu gencecik yavrucak ne kadar yücelmiş maşaallah!" dedirtiyor bizlere. İnsan imreniyor. Ama şehid nişanlısı bir genç kızımızın şu mesajı beni en ziyade ürpertti: "Biz kan dökmekten hoşlanan bir millet değiliz. Ama söz konusu vatansa, dünyanın şah damarını keseriz." Bize, her birimizin arslan yönünü bir güneş gibi gösteren mel'un sürülerine neredeyse teşekkür borçluyuz. Mücahidlerimizin her biri bir Cezzar Ahmed Paşa, Köprülü Fazıl Mustafa Paşa, Alparslan, Gazi Osman Paşa. Bunu gördük çok şükür!

Misafir

Millet bmgk kararı derdinde pkk 40 yıldır bu memleketin insanını öldürürken bmgk da el koysaydı

Misafir

BMGK 24 Şubat'ta “insani ateşkes” ilan etti. Afrin harekatının da bu kapsamda olduğu başta ABD olmak üzere bütün Güvenlik Konseyi üyesi ülkelerce teyit edildi. TSK bu karardan sonra da harekata devam etti mi? Devam ettiyse bu ateşkes sonrasında kaç insani kayıp gerçekleşti? Hükümetiniz söz konusu BM kararına uymamaktan doğabilecek uluslararası yükümlülükleri karşılamak için hangi önlemleri aldı?

  • 1