BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67

100 bin imzayı toplayamadı: CHP'ye sitem etti!

Adalet Partisi Genel Başkanı Vecdet Öz 100 bin imza ile cumhurbaşkanı adaylığına başvuru yaptı. Öz, YSK'nın onayıyla imza sürecine katılan 4 adaydan biri oldu. Meral Akşener, Temel Karamollaoğlu ve Doğu Perinçek 100 bin imzayı topladı. Vecdet Öz ise 3 bin 30 imzada kalarak aday olamadı.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 34 Adet Yorum
k.k.k

Yahu kardeşim senin kadar bende oy toplarım. Adını bile duymamışım. Sen kendinde ara sorunu. Meral Akşener ile İnce gibi adamlar varken senin neyine aday olmak ?

alara

chp adam yerine koymadı, çünkü onların görevi merali parlatmak , aslında meral değilde aynı parlatmayı öze yapsalar daha çok oy toplar en azından şaibeli değil. bu işler böyle dayın olacak

Misafir

Ne alaka?Bak Ak Parti BBP ye vekil verecek.Pazarlığa oturdular.Desticiye ''sana nereden kaç vekil çıkaralım'' diyorlardı en son.Onlara mubah ama CHP yapınca hain diyorlar.

Misafir

bu adama ak parti verseydi vekil.ya da mhp komple partiyi verseydi.bu adam yıllarca cuöhurbaşkanlığı yapmış biri sonuçta ahahahahaha

fkret boduroğlu

sizi kutluyorum.onurlu bir kişilik sergilediniz.

azerioğlu

adam haklı .neden bu adam için chp 20 vekil vermedi.hani 15 vekil demokrasi için ip e geçtiydi.yahu bırakın 20 vekili chp neden adama 100 bin imzada yardımcı olmadı.çok basit erdoğan düşmanlığı.bu adam erdoğana zarar veremez.ama merale destek verirsek erdoğana zarar verebilir yoksam demokrasi derdi hikaye.ey kemal ve chp neden bu adama bırak 20 vekil 100 bin imzada yardımcı olmadınız.

SABRETMEK İYİDİR...

BAZEN NİYETLENMEK DE HİZMET ETMEKTİR.ADAY OLSANIZ BİR SÜRÜ DAHA MASRAF YAPACAKTINIZ.BAZEN HAYIRLISI DEMEKTE YARAR VARDIR.

Güldüren

Facebook da bile 4000 kişi ekli olan var miniğim sen bırak bu işi eğer bir davan varsa mesafeler önemsiz dir

keremen

100 bin imza toplayamıyorsan siyaseti bırakacan. o kadar

keremen

100 bin imza toplayamıyorsan siyaseti bırakacan. o kadar

keremen

100 bin imza toplayamıyorsan siyaseti bırakacan. o kadar

BOZKURT

SAYIN GENEL BAŞKAN, SEN PARTİYİ BIRAKIP BAŞKA BİR PARTİ LİSTESİNDEN SEÇİME GİRMEYİ DENESEYDİN YA, BELKİ MECLİSE GİRERDİN.

Hakkı A.

İktidar her şeyi muhalefetten bekliyordu da aday adayları da her şeyi muhalefetten bekliyor. İktidardan bir şey bekleyen yok.

Bobo

100 bini toplayamayan milyonların oyunu nasıl alacaktı? Geç hemşerim geç!

Misafir

O 139 bini bir borçluya verseydin HEM BÜYÜK BİR HAYIR İŞLERDİN HEM DE MİLLET SANA DAHA ÇOK OY VERİRDİ GİTTİN DEVLETE VERDİN ÇİFTLİKBANK MAĞDURLARINDAN NE FARKIN VAR

Misafir

Ya hacı zaten problem büyük DERDİMİZ VATANI KURTARMAK İKEN SENİ Mİ KONUŞALIM ŞİMDİ. KİM OY NİYE VERSİN SANA ÇOK MU GEREKLİ OLDUĞUNU SANIYORSUN. SEÇİMDE EMİN OL 3 BİN OYU DA ALAMAYACAKSIN DE HAYDİ YA

Misafir

Sende gaza gelip trene bilmeseydin be oğlum

Misafir

La benim oyum nerdedir.

Misafir

30 km gidemeyenler,,,,,,,,,,,,,,

Misafir

sçilecektin de CHP mi engelledi.

Misafir

pravakatörlükten fayda ummasan,Sisteme kızacağına,sağa sola saldırmışsın.

Asalet Sanckadarolğu

139 bin TL kayıt parasını önceki seçimde 20 bin oy alan partisine ödetmiş ve 100 bin imza bekliyor. :-) Allah bilir, 139 bini parti kasasından öderken kimseye de danışmamıştır.

MAŞALLAH

SEN KİME KIZACAĞINI ŞAŞIRMIŞSIN,SİZİ BU DURUMLARA DÜŞÜRENLE KIZ BİRADER.

Misafir

chp ye sitem edeceğine,seçim yasasını çıkaranlara (akp-mhp)çatmalıydın.

Misafir

Onlar vermedi de AKP mi verdi!?