BIST 10.269
DOLAR 32,23
EURO 34,83
ALTIN 2.422,03
HABER /  SAĞLIK

Uzun yaşamın sırrı alkali suda gizli

Sağlıklı ve uzun yaşam konusunda yapılan bilimsel araştırmalar, Alkali Suyun insan vücudu için çok önemli olduğunu gösterdi.

Abone ol

Her gün düzenli biçimde 4-5 bardak alkali su tüketerek, erken yaşlanmanın ve buna bağlı hastalıkların önüne geçebilmek mümkün.

İçilebilir her su sağlıklı su anlamına gelmiyor. İçme suyunuzu, pH değeri yüksek Alkali su haline getirerek, hastalıklardan korunup, uzun ve kaliteli bir yaşam sürebilirsiniz

Kandaki pH dengesini koruyarak, besinlerin yakılması ile oluşan asidik atıkları nötralize edip, bunların olumsuz etkilerini ortadan kaldıran Alkali Su, uzmanlar tarafından yaşlanmanın önündeki en büyük engel olarak görülüyor.

İnsanoğlunun yaşlanma süreci doğumla birlikte başlar. Yaşam boyu aldığımız gıdaların yakılması sonucu ortaya çıkan ve zaman içinde vücutta biriken asidik atıklar ise yaşlanma sürecini hızlandıran en önemli etkendir. Bilimsel araştırmalarla da kanıtlanan bu sürecin önüne geçilmesinin temel yolu ise düzenli olarak alkali mineraller bakımından zengin gıdalarla beslenmek ve alkali su içmekten geçer. Başta Japonya olmak üzere pek çok Uzakdoğu ülkesinde insanların 90’lı yaşlarına kadar dinç bir hayat sürmelerinin en önemli nedeni, bu bölgedeki insanların düzenli olarak alkali su içme alışkanlığıdır.

Alkali su ile sağlıklı bir cilde kavuşun!

Vücutta biriken asidik atıkların erken yaşlanmadaki olumsuz etkilerinden biri de ciltte görülür. Vücut asiditeleri yüksek olan kişilerin ciltleri, vücudu alkali olan kişilere oranla çok daha fazla kırışmış, aşınmış, sarkık ve soluk görünmektedir. Alkali dengesi yeterli düzeyde olanların ciltleri ise canlı, sıkı, parlak ve taze bir görünüme sahiptir.

Yapılan bilimsel araştırmalar, erken yaşlanmanın yanı sıra diyabet, obezite, kemik erimesi, kalp ve damar hastalıkları gibi bir takım kronik rahatsızlıkların en temel nedeninin de vücutta biriken asidik atıklar olduğunu ortaya koymaktadır. Vücudumuzda biriken asidik atıkları yüksek pH değerindeki alkali su ile nötralize ederek, bu atıkların zararlı etkilerini ortadan kaldırabilir ve söz konusu kronik rahatsızlıkların da önüne geçebiliriz.

Uzmanlar, hem sağlıklı bir cilde sahip olarak dinç görünmek hem de olası rahatsızlıkların önüne geçerek kaliteli bir yaşam sürmek için Alkali Yaşamı önermektedir. Alkali bir yaşam sürmenin en kolay yolu düzenli olarak alkali su tüketmektir. Siz de alkali beslenerek ve günde ortalama 4-5 bardak alkali su tüketerek daha uzun ve sağlıklı yaşayabilirsiniz.

Alkali Yaşam ve Alkali Su ile ilgili detaylı bilgi için (0216) 444 0 477 numaralı telefonu arayabilir veya www alkalife.com.tr adresini ziyaret edebilirsiniz.