BIST 9.717
DOLAR 32,56
EURO 34,94
ALTIN 2.442,97
HABER /  SPOR

Trabzonsporda komik olay

Trabzonspor'da Yattara ile kulüp çalışanı arasında laz fıkralarını aratmayacak komiklik yaşandı.

Abone ol

Yattara kulüpten, bir arkadaşının telefon numarasını istedi. Gineli, İngilizce konuşmaya çalışan görevliye,"Ne diyorsun, anlamıyorum. Türkçe konuş" diye uyarıda bulundu. Futbol Federasyonu tarafından üç ay önce gönderilen 50 adet top, sarı-lacivert olduğu ve Fenerbahçe'yi anımsattığı gerekçesiyle dünkü antrenman öncesine kadar kullanılmadı


Samsunspor galibiyetiyle üçüncülük için daha da umutlanan Trabzonspor, nefes almadan Erciyes karşılaşmasının hazırlıklarına başladı.

Teknik Direktör Vahid Halilhodziç yönetiminde Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde yapılan idmanda, hafta sonu 90 dakika forma giyenler yenilenme çalışmasının ardından antrenmanı tamamladı. İzinli olan Celalettin antrenmana katılmazken, hafif sakatlıkları bulanan Fatih Tekke ve Hüseyin Cimşir idmanı yarıda bıraktı. Diğer oyuncular ise dar alanda pas çalışmasının ardından kaleciler Tolga ve Ahmet'in koruduğu kalelere uzak ve yakın mesafeden şut attı.

Futbol Federasyonu tarafından 3 ay önce Trabzonspor'a verilen sarı-lacivertli toplar, dün ilk kez antrenmanda kullanıldı. 50 adet topun renklerinin Fenerbahçe'yi çağrıştırması nedeniyle tepki toplayabileceğini düşünen bordo - mavililerin bu nedenle topları kullanmadıkları ifade edildi.

Kışa özel toplar

Bordo-mavili takımın toplarının çeşitli nedenlerden dolayı eksildiği ve bu nedenle Aralık ayında kış şartları için verilen topların dünkü antrenmanda ilk kez kullanıldığı kaydedildi.
İbrahim Yattara'nın dünkü idmandaki konuşması, antrenmanı takip eden medya mensuplarını kırdı geçirdi. Profesyonel Futbol İşleri Sorumlusu Caner Çuvalcıoğlu'nu telefonla arayan Gineli oyuncu, bir arkadaşının telefon numarasını istedi. Bordo - mavili oyuncu, kendisiyle İngilizce konuşmaya çalışan Çuvalcıoğlu'na, "Ne diyorsun, anlamıyorum. Türkçe konuş" diye espri yapınca, bir anda gülüşmelere neden oldu.

Kaynak: www.milliyet.com.tr