BIST 9.929
DOLAR 32,46
EURO 34,73
ALTIN 2.440,09
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Tecavüzcü Coşkun satılığa çıktı

Aralında Happy Girl'ün de bulunduğu beş kısrak ve bir eşekle çiftleşen Coşkun, satılığa çıkarıldı.

Abone ol

İzmir'in Balçova ilçesinde, İnciraltı Atlı Spor Tesisleri'nin çitlerini yıkarak aralarında yarışlarda koşan şampiyon İngiliz atı Dinyeper'in yavrusu Happy Girl'ün de bulunduğu beş kısrak ve bir eşekle çiftleşen Coşkun, satılığa çıkarıldı.

Başıboş aygır, sahibi çıkmayınca tesis sahibi Mustafa Akın tarafından tarla sürme cezası şartı ile Coşkun Azıl'a verilmişti. Şimdiki sahibi Coşkun Azıl da ata gösterilen yoğun ilgiden ötürü Coşkun ismindeki aygırı satmaya karar verdiğini söyledi. Beş kısrak ve bir eşekle çiftleşen atın sahibi Coşkun Azıl, "Gelen gazetecilerden, insanlardan bıktığım için satmaya karar verdim. Üçe beşe bakmayacağım, satacağım. Zaten sahibi çıkmadığı için almıştım, bıktım artık. Zaten cezası var hayvanın. Çift sürüyor.

Alsınlar, cezası da kalksın. Her gelen bu atı soruyor. Artık yetişemiyorum ilgiye. Satılığa çıkardım, artık kim alıyorsa alsın. Her gün öğlen yıkıyoruz. Sonra çift sürüyor. Kim gelirse satacağım atı" dedi.
Beş kısrak ve bir eşeğe tecavüz ettikten sonra üç atı hamile bırakan ve eşeği depresyona soktuğu belirtilen ata yoğun ilgi gösteriliyor.