BIST 10.046
DOLAR 32,39
EURO 34,60
ALTIN 2.387,80
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Eskişehir'de yaz okulları sona erdi

Büyükşehir Belediyesinin düzenlediği yaz okulları, yoğun geçen bir programın ardından tamamlandı.

Abone ol

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi’nin ilköğretim çağındaki öğrencilerin yaz tatillerini en iyi şekilde geçirmeleri maksadıyla düzenlediği yaz okulları, yoğun geçen bir programın ardından tamamlandı.

Bu sene yedincisi düzenlenen Büyükşehir Belediyesi Yaz Okulları Programı, belediyenin Emek-Erenköy Eğitim Merkezi, Opera binası arkasındaki Meslek Edindirme ve Eğitim Merkezi ile 75. Yıl Eğitim Merkezi’nde gerçekleştirildi.

Yaz okullarında basketbol, voleybol, masa tenisi, satranç, resim, izcilik, seramik, İngilizce, bilgisayar eğitimi, binicilik, bale gibi birçok aktivitenin yanı sıra kent gezileri düzenlendi. Bir taraftan eğitim merkezlerinde spor yapan, el becerisi kursları ile kendini geliştiren çocuklar, diğer yandan da kültür gezileri ile Eskişehir’i daha yakından tanıma fırsatı buldu.

Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Daire Başkanı Jale Nur Süllü, yaz okullarının belediyenin önemli sosyal projelerinden biri olduğunu hatırlatarak, “Kent genelindeki eğitim merkezlerimizde yürüttüğümüz yaz okulları projemiz, çocukların yaz tatillerini, bir taraftan öğrenirken diğer yandan da sosyalleşerek dolu dolu geçirmelerine olanak sağlamaktadır. Projemize destek veren başta gönüllü eğitmenlerimiz olmak üzere, Eti ve Espark yönetimlerine katkılardan dolayı teşekkür ediyoruz” dedi.