BIST 9.717
DOLAR 32,56
EURO 34,94
ALTIN 2.444,33
HABER /  GÜNCEL

Sevgililer günü erkeğe alınacak 14 Şubat hediyeleri neler

14 şubat sevgililer günü için geri sayım başladı. 14 şubat bu sene çarşamba gününe denk geliyor. Binlerce çift daha şimdiden acaba sevgilime ne hedye alsam telaşına düştü. Peki 14 şubatta sevdiğiniz erkeğe, yada kocanıza ne hediye alabilirsiniz. Yaratıcı, uygun fiyatlı ve en güzel sevgililer günü hediyeleri haberimizde. 14 şubatta bir erkeğe burcuna göre sevgililer günü hediyesi alabilirsiniz. Mesela bir koç erkeği için en güzel sevgililer günü hediyesi kayak takımı olabilir. Terazi erkeği için ise en güzel 14 şubat hediyesi son moda bir takım kıyafet

Abone ol

14 şubat sevgililer gününe çok az kaldı. Bu yıl sevgilime ne alsam diyenler için birbirinden farklı ve yaratıcı 14 şubat sevgililer günü hediye seçenekleri hazırladık. Peki erkeğe alınacak en güzel sevgililer günü hediyesi ne, 14 şubat erkeklere hediye katalogu haberimizde. Siz de bu önerilere bakabilir sevgilinize ucuz ve romantik 14 şubat hediyeleri alabilirsiniz

Sevgiliye en güzel hediye fikirleri, sevgililer günü hediyesi ne alabilirim ve sevgililer günü ilginç hediye fikirleri ne olabilir sorularını yaşamınız boyunca mutlaka bir kez duymuşsunuzdur. Bizler hediye seçme konusundaki zorlukları ve çiftleri çok iyi anlayabildiğimiz için en güzel sevgililer günü hediyelerini derlemekten hiç çekinmedik. İşte sizler için hazırladığımız sevgiliye alınabilecek en güzel hediyeler listesi...

KOÇ BURCU: Bu çok yönlü ve maceracı burç için spor malzemeleri hediye etmek iyi fikir olabilir. Kış sporlarıyla ilgileniyorsa kayak takımı ya da giysileri, evde spor yapmaya meraklıysa koşu bandı hediye edebilirsiniz. Tuttuğu spor takımının maçına alacağınız bilet de onu mutlu eder. Teknolojiden hoşlandığı için hayatını kolaylaştıracak elektronik bir cihaz da hediye edebilirsiniz. Koç burcu insan vücudunda baş bölgesini temsil eder bu yüzden saçlarla ilgili bakım ürünleri, şık bir gözlük ya da küpe onu mutlu edecektir.

BOĞA BURCU: Yemek yemekten büyük bir haz alan Boğa burcu insanına evde güzel bir yemek hazırlamak ya da güzel bir restoranda akşam yemeğine çıkarmak cazip gelecektir. Evini çok sevdiği için dekorasyonu güzelleştirecek eşyalar, saksı çiçekleri yada antika değeri olan parçalar hediye edebilirsiniz. Rahatına düşkün olduğu için şık terlikler, ev kıyafetleri ya da hırka gibi giyim eşyalarını da düşünebilirsiniz.

İKİZLER BURCU: Öğrenmekten keyif alan ikizler burcu için kitap, özel tasarım kalemler, şık ajandalar ve ilgilendiği konuda bir kurs hediye edebilirsiniz. Teknolojiyle de araları iyi olan ikizler burcunun haberleşmesini ve bilgi almasını kolaylaştıracak cihazlar da onu mutlu edecektir. Vücutta elleri temsil eden ikizler burçlarına tarzlarına uygun olmak şartıyla yüzük, bileklik ve eldiven de verebilirsiniz. Moda olan yerine Retro parçalar almanız onu sevindirir.

YENGEÇ BURCU: Yengeç burçları için su hayat demektir. Bu yüzden, Sevgililer Günü’nde onları su kenarında bir yere tatile götürebilirsiniz. Romantik Yengeçlerin eskiye olan özlemleri ve bağlılıkları fazla olduğundan vintage kıyafet satan mağazalardan şu an moda olan giyim parçaları ya da aksesuarlar alabilirsiniz. Romantik film DVD’leri, deniz çağrışımı yapacak dekoratif ev eşyaları ve hafif çiçekli parfümler ideal hediye alternatifleri olabilir.

ASLAN BURCU: Öncelikle Aslan burcu sevgilinize alacağınız hediye ne olursa olsun “kaliteli” olmasına dikkat etmeniz gerekir. Aslanlar hediyenin veriliş şekline de önem verirler. Güneş’in temsilcisi bu burca özellikle sarı renkli eşyalar hediye edebilirsiniz. Markalı kıyafetler, orijinal kokan bir parfüm, kaliteli bir saat, bütçeniz yetiyorsa yurtdışındaki bir şehirde akşam yemeği ya da antika eşyalar listenizde olabilir.

BAŞAK BURCU: Başak burçları sağlıklarına ve kişisel bakımlarına çok önem verdiklerinden alacağınız hediyeyi bu alanlarda düşünebilirsiniz. Spor merkezine üyelik, spa veya masaj, cilt bakım ürünleri ilk etapta düşünebileceğiniz alternatifler arasında… Toprak tonlarında kıyafet ve aksesuarlar, hobilerini içeren kurslar, eğitici kitaplar vb. hediyeler başakları memnun eder. Onu Sevgililer Günü’nde büyülemek istiyorsanız, hep almak istediği ama alamadığı bir şeyi hediye edin.

TERAZİ BURCU: Terazi burçları dış görüntülerine çok dikkat ederler bu sebeple modayı yakından takip ederler. Son moda kıyafet ve aksesuarlar hediye alternatifi olarak düşünülebilir. Görselliği sevdiklerinden dans gösterisi, tiyatro oyunu ya da sinemaya götürebilirsiniz. Teraziler lüks ve pek kolay bulunmayan şeylere ilgi duyarlar. Bu tarzda bir eşya, kıyafet ya da aksesuar onu mutlu edecektir.

AKREP BURCU: Akrep burcu insanına onun gizemli yönünü temsil eden siyah ya da tutkusunu yansıtan kırmızı renklerde eşyalar hediye edebilirsiniz. Taşlı ve süslü kıyafetler yerine sade ancak çarpıcı parçaları tercih edin. İş hayatlarına çok önem verdiklerinden deri bir evrak çantası, kartvizitlik yada mektup açacağı iyi bir seçenek olabilir. Parfüm alacaksanız mutlaka kalıcı ve seksi olan kokulardan tercih edin. Polisiye filmler ve kitaplar da akrep burcu insanına alınabilecek hediyeler arasında…

YAY BURCU: Yay burcu tam bir gezgindir. Bu yüzden gezerken hayatını kolaylaştıracak kamp eşyaları almaya düşünebilir ya da anılarını ölümsüzleştireceği bir fotoğraf makinesi hediye edebilirsiniz. Maceracı olduklarından beraber katılabileceğiniz ilginç kurslar da alternatif hediye olabilir. Binicilik, dövüş ya da motor sporları ilgisini çekecektir. Kısa yoldan gönlünü kazanmak istiyorsanız, imkanınız da varsa onu sürpriz bir seyahate çıkarın.

OĞLAK BURCU: Zoru seven ve zirveye tırmanmaya bayılan oğlak burcu insanına birlikte katılacağınız bir Trekking hediye edebilir ya da spor yapmasını sağlayacak bir üyelik verebilirsiniz. Eskiye olan düşkünlükleri sebebiyle antika eşyalar ya da vintage giyim parçaları onu mutlu edebilir. Yurtdışından gelmiş egzotik hediyeler, gitmek istediği yere uçak bileti ve kaliteli şarapları hediye olarak düşünebilirsiniz.

KOVA BURCU: Entelektüel kova burcu insanını bilgisayar, kitap ve fotoğraf makinesi almak mutlu eder. Çoğu kova burcunun astrolojiye eğilimi vardır bu yüzden ona bir astroloji kursu ya da doğum haritası analizi hediye edebilirsiniz. Dünya müziklerini içeren CD’ler, özel dikim ancak moda olmayan kıyafetler, aromalı kahveler hoşuna gidecektir.

BALIK BURCU: Zodyak’ın romantiği balıklara ipek kumaştan kıyafetler, zarif biblolar, şiir kitapları alabilirsiniz. Deniz ve balık figürü bulunan dekorasyon eşyaları yada giyim parçaları da farklı bir alternatif olabilir. Romantik bir film ya da romantik bir akşam yemeği onu etkileyecektir. Kokulu mumlar, hafif kokulu parfümler hatta şirin bir oyuncak onu mutlu edebilir.