BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53
HABER /  POLİTİKA  /  CHP

Gürsel Tekin'in yüzde 49 bombası Süleyman Özışık yazdı

Türkiye gazetesi yazarı Süleyman Özışık bugünkü yazısında CHP 36. Olağan Kurultayı'nda yaşananları değerlendirdi. Özışık, Gürsel Tekin'in ilginç açıklamalarını paylaştı.

Abone ol

CHP'nin 36. Olağan Kurultayı geride kaldı. Genel başkanlığa Kemal Kılıçdaroğlu yeniden seçilirken, yaşanan ilginç olaylar, Türkiye gazetesi yazarı Süleyman Özışık'ın "CHP Kurultayı'ndaki ilginçlikler" başlıklı köşesine konu oldu.

Kurultayı değerlendiren Özışık, bugünkü köşesinde "Referandumda, "Hile yapıldı, oylar çalındı" diyorlardı, Kurultay'da “hile nasıl yapılır, oy nasıl çalınır, mükerrer oy nasıl kullanılır”ın resitalini sundular." diye ifadelerine yer verdi. Özışık yazısında CHP'li Gürsel Tekin ile Habertürk sunucusu Didem Aslan Yılmaz arasında yaşanan ilginç diyologlara yer verdi.

"AK PARTİ'YE OY VERENLER CHP KURULTAYINI HEYECANLA TAKİP EDİYOR": (...)Habertürk'ten Didem Aslan Yılmaz'a konuşan Tekin, AK Parti'ye oy verenlerin de CHP kurultayını büyük bir heyecanla takip ettiğini, hatta korktuğunu iddia etti.
Didem bu sözleri duyunca, ne hissettiyse artık, garibimin yüzündeki bütün çizgiler titredi! Allah'tan tecrübeli ve deneyimli biri. Çabucak toparlandı ve hepimize tercüman olma adına sordu:
"Herkes sizden korkuyorsa, neden yüzde 25 bandına sıkışıp kaldınız?"

"OY ORANIMIZ YÜZDE 49'A GELDİ": Gelen cevaba bakın: "Yoo, yooo yüzde 49'a geldi oy oranımız!"
"Nasıl yani, yüzde 49 oyun hepsi CHP'nin mi?" sorusu gelince, önce hık mık, sonra istemeye istemeye, "Hepimizin, hepimizin!" dedi.
Gürsel Tekin'in söylediği sözlerin altına imza atıyorum. Allah için, adam doğruyu konuştu şimdi, hakkını yemeyelim.
Evet; doğru! Tanıdığım bütün AK Partililer ekran karşısında CHP kurultayını heyecan ve korku içinde izledi.
Yani o sırada televizyonlarda eğlenceli ve komik bir şey yoktu. Onlar da tercihini CHP kurultayından yana kullandı. Heyecanla izlediler çünkü; ilk yumruğu kim atacak, sandalyeler ne zaman uçuşmaya başlayacak diye yerlerinde duramıyorlardı!

Süleyman Özışık'ın yazısının tamamı

Gürsel Tekin'den çok konuşulacak aspirin benzetmesi

CHP kurultayında çok sayıda kişi kumanyadan zehirlendi!

CHP kurultayında oy sayımı tartışması!