BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  MAGAZİN

Lütfiye Özipek nereli O Ses Türkiye 2018 birincisi kimdir?

O Ses Türkiye 2018 birincisi bir kadın ve Gökhan'ın takımından çıktı. O Ses Türkiye finalinde ilk kez bir kadın yarışmacı şampiyon oldu. Peki O Ses Türkiye birincisi 2018 şampiyonu Lütfiye Özipek kimdir ve aslen nerelidir? İşte O Ses Türkiye şampiyonu ve final performansı;

Abone ol

O Ses Türkiye 2018 şampiyonu 4 Şubat gecesi yayınlanan finalde  Gökhan Özoğuz'un takımından Lütfiye Özipek oldu. Peki O Ses Türkiye birincisi Lütfiye Özipek kimdir ve aslen nerelidir?

O Ses Türkiye'nin bu seneki finalinde son 2'ye Gökhan Özoğuz'un yarışmacıları kaldı. Lütfiye Özipek ve Yener Bulut-Ümit Durak ikilisi finalde kıyasıya yarıştı. SMS oylaması saat 00.00'da sona erdi. Lütfiye Özipek, O Ses Türkiye tarihinin kazanan ilk kadın yarışmacısı oldu.

lütfiye özipek kimdir o ses türkiye 2018 birincisi

LÜTFİYE ÖZİPEK KİMDİR? Lütfiye Özipek, 1990 yılında Kıbrıs'ta dünyaya geldi. Müzikal kariyerine çok küçük yaşta piyano çalarak başlayan Özipek, o günden beri serüvenine devam ediyor. Özipek, lise eğitimini Lefkoşa Anadolu Güzel Sanatlar Lisesi'nde tamamlamasının ardından, önce University Of Nicosia'da caz eğitimi, ardından İngiltere'de Pop Müzik ve Söz Yazarlığı Eğitimi alarak 2013'te mezun oldu.

O SES TÜRKİYE BİRİNCİLERİ KİMLERDİ?: O Ses Türkiye geçen yılın birincisi Hadise'nin takımından Dodan Özer olmuştu. O Ses Türkiye yarışmasının önceki şampiyonları ise Emre Sertkaya, Hasan Doğru, Elnur Hüseynov, Oğuz Berkay Fidan ve Mustafa Bozkurt'du.

DODAN ÖZER, 2017 O SES TÜRKİYE BİRİNCİSİ: O Ses Türkiye'nin geçen yıl birincisi Hadise'ye özlediği şampiyonluğu getiren Dodan Özer isimli yarışmacıydı. 39 yaşında olan Dodan Özer Dodan Özer, aslen Muş'un Varto ilçesinden.

EMRE SERTKAYA, O SES TÜRKİYE 2016 BİRİNCİSİ: O Ses Türkiye 2016 şampiyonu Emre Sertkaya Gökhan'ın yarışmacısıydı.

ELNUR HÜSEYNOV, 2015 O SES TÜRKİYE BİRİNCİSİ: O Ses Türkiye 2015 şampiyonu Elnur Hüseynov Ebru Gündeş'in yarışmacısıydı. Azeri yarışmacı Elnur Hüseynov muhteşem sesiyle ve yorumuyla ilk günden şampiyonluğunu ilan etmişti. O sezon herkes Ebru Gündeş'in Azeri şarkıcıyı özel olarak getirtip eşini şampiyon yaptırdığını konuştu.

HASAN DOĞRU 2014, O SES TÜRKİYE BİRİNCİSİ: O Ses Türkiye 2014 şampiyonu olan Hasan Doğru değişimi ile herkesi en çok şaşırtan isim oldu. Hasan diyete girdi ve yıllardır veremediği kiloları eritip yepyeni bir insan oldu.

MUSTAFA BOZKURT, O SES TÜRKİYE 2013 BİRİNCİSİ: O Ses Türkiye 2013 şampiyonu Mustafa Bozkurt Mustafa Sandal'ın yarışmacısıydı.

OĞZU BERKAY FİDAN, 2012 O SES TÜRKİYE BİRİNCİSİ: O Ses Türkiye 2012 şampiyonu Oğuz Berkay Fidan olmuştu. O Ses Türkiye'nin birinci şampiyonu olan Oğuz Berkay Fidan Murat Boz'a ilk ve tek şampiyonluğunu kazandırdı.

O Ses Türkiye birincisi kimdir? Eski şampiyonları ne yapıyor?O Ses Türkiye birincisi kimdir? Eski şampiyonları ne yapıyor?O Ses Türkiye birincisi kimdir? Eski şampiyonları ne yapıyor?O Ses Türkiye birincisi kimdir? Eski şampiyonları ne yapıyor?HABERİN FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYIN