BIST 9.878
DOLAR 32,54
EURO 34,96
ALTIN 2.456,28
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Şenol Güneş'in umudu taraftarlar

Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, 'Bizim en büyük gücümüz ve silahımız taraftarımızdır' diyerek hedeflerinin açıkladı.

Abone ol

"Bizim en büyük gücümüz ve silahımız taraftarımızdır" diyen Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, kadrolarında yer alan oyuncularla en iyisini yaparak Süper Kupa'yı almayı arzu ettiklerini söyledi.

Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, yaptıkları antrenmanların ve çalışmaların genel olarak iyi olduğunu belirterek, "Yeni sezonda oyuncu kadromuzla en iyisini yapmak için mücadele edeceğiz. Bu yarışta en büyük gücümüz ve silahımız taraftarımız olacaktır. Onlarla birlikte başarıya koşarak hedeflerimize ulaşmayı amaçlıyoruz. Bu takım taraftarı ile birlikte büyük olacaktır. Taraftarlarımız oyuncularını seviyor. Oyuncularda taraftarlarını seviyor. Trabzonspor'un başarısındaki en büyük güç taraftardır"dedi.

Geçen senenin şampiyonu Bursaspor ile Süper Kupa finalinde karşılaşacaklarını belirten Güneş, "Bu maç bizim için çok önemli. Bu maçta takımımızın durumunu daha iyi göreceğiz. Yaptığımız çalışmaların karşılığını bu maçta almak istiyoruz. Hazırlık maçlarında oyun anlayışımızı sahaya yansıtmaya çalıştık.

Şimdi Süper Kupa Finali'nde bunda ne kadar başarılı olduğumuzu göreceğiz. Bursaspor maçına elimizdeki oyuncuları en iyi şekilde çıkarıp elimizden geleni yapacağız. Sezona kupa ile başlamak bizim için moralve motivasyon anlamında çok önemli bir başlangıç olacak" şeklinde konuştu.