BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Avcılar'a ‘Kale’ gibi park

Avcılar’da, Tahtakale Mahallesi Park ve Ek Hizmet Binası Cuma günü CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu tarafından açılacak.

Abone ol

Her mahalleye park ve çok amaçlı tesis kurma projelerini tek tek hayata geçiren Avcılar Belediye Başkanı Mustafa Değirmenci, “Cuma günü hizmete girecek olan Tahtakale Mahallesi Parkı’nda yediden yetmişe her vatandaşın hizmet alması amaçlanıyor” dedi.

19 bin 600 metrekarelik bir alanı kapsayan Tahtakale Mahallesi Park’ında, spor merkezleri, belediye ek hizmet binaları, kademeli oturma alanı, kafeterya, koşu ve yürüyüş parkurlarının yanı sıra çocuk oyun alanları yer alıyor.

Projesi 3 ayda çizilen Tahtakale Parkı’nda mini futbol sahasından, basketbol ve voleybol sahasına, tenis ve mini golf sahasından kay kay pistine, pergolalardan çocuk oyun alanına kadar yediden yetmişe her yaşta vatandaşın kullanacağı tesisler yer alıyor.

Tesisler içinde yer alan belediye ek hizmet binalarında ise sağlık ocağı, muhtarlık, fatura ödeme birimleri de olacak. Tesislerde vatandaş tüm işlemlerini kolaylıkla bir arada halledebilecekleri bir ortam yaratılmış olacak.

Piknik alanlarında bitki labirentlerinin de yer aldığı parkta, egzersiz aletlerinden oturma gruplarına kadar herkesin faydalanacağı ve günün yorgunluğunu atacakları bir ortamda kafeleriyle ve teraslarıyla hoş sohbetlerini yapacakları ve dinlenecekleri bir alan yaratıldı.