BIST 8.785
DOLAR 32,34
EURO 35,12
ALTIN 2.238,42
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Sedir Spor Kompleksi yükseliyor

Başkan Menderes Türel’in Antalyalı çocuk ve gençlere armağanı olan Sedir Spor Kompleksi inşaatı hızla yükseliyor. Kompleks tamamlandığında Antalya’nın spor yaşamına büyük katkı sağlayacak.

Abone ol

Antalya’yı bir spor şehri yapma hedefiyle temeli Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel tarafından atılan Sedir Spor Kompleksi inşaatında çalışmalar hızla sürüyor. 20 Milyon TL’lik yatırım bedeliyle geleceğin sporcularını yetiştirecek modern tesis Antalya’nın yeni spor merkezi olacak. Toplam 15 dönümlük alan üzerine kurulu Sedir Mahallesi Spor Kompleksi; Spor Salonu, Günübirlik Tesis ve Çocuk Kulübü olarak üç bölümden oluşacak. 

ANTALYALILARIN YENİ SPOR MERKEZİ 

Tesis çevresinde 240 metre koşu parkuru, açık spor alanı, çocuk oyun parkı, 5 adet süs havuzlu doğal taş kaplamalı yürüyüş yolu bulunacak. Spor salonu içerisinde, 2 adet 1435 metrekare 896 kişilik basket sahası, 3 minderli 620 metrekare güreş salonu, antrenman ve fitness salonları, fuaye, antrenör, hakem, soyunma ve toplantı odaları, ofis, kafeterya ve mescit olacak. Günübirlik tesis içerisinde 7 adet konaklama odası, restoran, mutfak, televizyon odası, lobi, açık teras ve mescit alanları bulunacak. Çocuk Kulübü ise 2 adet sınıf, uyku odası, yemekhane, mutfak ve ofisten oluşacak. Sedir Mahallesi Spor Kompleksi Antalyalıların yeni spor merkezi olacak.