BIST 9.645
DOLAR 32,54
EURO 34,87
ALTIN 2.436,89
HABER /  GÜNCEL

İstanbul su kesintisi Fatih - Zeytinburnu ne zaman su gelecek?

İSTANBUL su kesintisi Avrupa Yakası'nda oturanlar dikkat! Yapılan çalışma nedeniyle Fatih ve Zeytinburnu'nda su kesintisi yaşanacak. Peki İstanbul'da Fatih ve Zeytinburnu'na sular ne zaman gelecek?

Abone ol

İSKİ'den yapılan açıklamaya göre Zeytinburnu ve Fatih'te su kesintisi yaşanacak. Ömerli-Bahçelievler isale hattında meydana gelen arıza sebebiyle, yarın saat 12:30'a kadar Zeytinburnu'nun tamamında Fatih'in bazı bölgelerinde su kesintisi yaşanacağı belirtildi.

İstanbul Su ve Kanalizasyon İdaresi (İSKİ) tarafından yapılan yazılı açıklamada, Ömerli-Bahçelievler isale hattında meydana gelen arıza sebebiyle su kesintisi var. Bugün başlayan su kesintisi saat kaça kadar devam edecek?

SULAR NE ZAMAN GELECEK? 15 Ocak Pazartesi 16:30 ila 16 Ocak Salı 12:30 saatleri arasında Zeytinburnu'nun tamamında Fatih'in bazı bölgelerinde su kesintisi olacağı belirtildi. Fatih'te su kesintisi yaşanacak bölgeler ise şu şekilde; "Cankurtaran, Sultanahmet, Binbirdirek, Küçükayasofya, Emin Sinan, Şahsuvarbey, Mimar Hayrettin, Muhsine Hatun, Saraç İshak, Mimar Kemalettin, Nişanca, Katip Kasım, Mesihpaşa, Aksaray, Cerrahpaşa, Haseki Sultan, Kocamustafapaşa, Sümbülefendi, Yedikule, Silivrikapı, Karagümrük Mahallelerinin tamamı ile Topkapı Mahallesi'nin alt kotları."