BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Rizespor sezonu açıyor

Kayıhan, yeni sezonla ilgili çalışmaların büyük titizlikle devam ettiğini belirtti.

Abone ol

Geçen yıldan hazırladığı raporu yönetim kuruluna sunduğunu ifade eden Kayıhan, "Bu rapor doğrultusunda transfer çalışmalarımız devam ediyor. Çaykur Rizespor’da forma giymek isteyen çok sayıda oyuncu var.

Ancak sokağa atacak bir kuruşumuz yok. Bunun için transferde biraz ağırdan alıyoruz. Çaykur Rizespor, bir markadır. Bu markayı kullanarak başka takımlara daha farklı fiyatlara transfer olmak isteyenler var.

İsmimizin kullanılmasına müsaade etmeyiz. Taraftarlarımızın transferde endişesi olmasın" dedi.

Yabancı futbolcu transferinde seçici davranacaklarını ifade eden Kayıhan, "Yabancı kontenjanını çok iyi değerlendirmek istiyoruz. Bunun için teklif edilen ve belirlediğimiz bütün futbolcuları izleyerek alacağız. Bu yabancı futbolcular, bizimle birlikte sezon başı kampına katılacak. Kamp sonunda bize uyum sağlayacağına inandığımız yabancı futbolcularla sözleşme imzalayacağız" diye konuştu.

Kamp çalışmalarının tamamlandığını kaydeden Kayıhan, şöyle devam etti: "Rize’de toplanarak taraftarımızın önünde yeni sezona girmek istiyoruz. Yeni sezon hazırlıklarına 12 Temmuzda Rize’de başlayacağız. İki haftalık bir çalışma olacak.

Buradaki kampta altyapıdan gelecek futbolcularımız, yabancı oyuncularımız bizimle birlikte olacak. Kamp sonunda altyapıdan ve yabancı oyunculardan kadromuza katacağımız isimleri belirleyeceğiz."