BIST 9.916
DOLAR 32,51
EURO 34,95
ALTIN 2.433,95
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Yan bakma kavgasında kan aktı

Bursa'da, 2 grubun yan bakma ve küfürleşme yüzünden çıkan kavgasında 1 kişi hayatını kaybederken, 2 kişi de yaralandı.

Abone ol

Edinilen bilgiye göre kavga, dün gece saatlerinde Alemdar Mahallesi Akgül Sokak'ta meydana geldi.

İddiaya göre fabrikada çalışan Ayhan İ. (32) ve kardeşi Mehmet Ali İ., eve giderken bira almaya karar verdi. Alkol almak için büfeye gelen ağabey-kardeş, dükkan önünde bekleyen 'Terör Bülent' lakaplı Bülent T. (35) ve Mahmut C. (28) ile karşılaştı. Şahıslar arasında yan bakma yüzünden çıkan tartışma büyümeden sona erdi. Daha sonra Ayhan ve Mehmet Ali İ.'nin alkol aldığı yere gelen Bülent T. ve Mahmut C. tekrar tartışma çıkardı.

Buradaki tartışma da vatandaşların araya girmesiyle sona erdi. Sinirlerine hakim olamayan 2 zanlı, ilerleyen saatlerde Ayhan İ. ve Mehmet Ali İ.'nin oturduğu evin önüne gelerek küfür etmeye başladı. Bunun üzerine bıçak ve sopalarla aşağıya inen kardeşler ile küfür eden zanlılar arasında tekrar kavga çıktı. Satır ve bıçakların kullanıldığı kavgada Ayhan İ. kalbine aldığı darbe ile ağır yaralı olarak kaldırıldığı Çekirge Devlet Hastanesi'nde hayatını kaybetti.

Görgü tanıkları olayı Mahmut C.'nin gerçekleştirdiğini ileri sürdü. Olayda Bülent T. karnından, Mahmut C. ise sırtından aldığı bıçak darbeleri ile yaralandı. Yaralılar Bursa Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı. Olayla ilgili geniş çaplı soruşturma sürüyor.