BIST 10.248
DOLAR 32,28
EURO 34,76
ALTIN 2.395,54
HABER /  EKONOMİ

Pınar gıda ödülleri topladı

Yaşar Holding Gıda Grubu Pınar, EBS'nun 2007 yılı Başarı Ödülleri organizasyonunda toplam 18 ödül kazandı.

Abone ol

Yaşar Holding Gıda Grubu Pınar, Ege Bölgesi Sanayi Odası'nın (EBSO)2007 yılı Başarı Ödülleri organizasyonunda toplam 18 ödül kazandı.

Pınar'dan yapılan açıklamaya göre, EBSO tarafından her yıl düzenlenen ''Geleneksel Başarılı Sanayiciler Ödül Töreni''nde başarı gösteren firmalara ödülleri, Atatürk Kültür Merkezi'nde düzenlenen törenle verildi.

Ödül töreninde, Pınar Süt, Pınar Et ve Un, Pınar Su ve Çamlı Yem ve Besicilik şirketleri toplam 18 ödül aldı.

Pınar Süt Mamulleri Sanayii A.Ş, ''En Yüksek Yatırım'' birincilik ödülü, ''En Yüksek Vergi Ödeme'', ''En Yüksek İhracat'' ve ''En Fazla İstihdam'' ikincilik ödüllerini elde etti.

Pınar Süt ayrıca, ''Son 10 Yıldır Aralıksız Olarak Yüksek İhracat Gerçekleştirme'', ''Kültür Alanında Katkı'', ''Başarılı Marka'' ve ''Başarılı ARGE Çalışmaları'' kategorilerinde de ödüllendirildi.

Pınar Et ve Un Mamulleri Sanayii A.Ş, ''En Yüksek Yatırım'' ve ''En Fazla İstihdam'' kategorisinde üçüncülük ödülü aldı. Pınar Et, ''Son 10 Yıldır Aralıksız Olarak Yüksek İhracat Gerçekleştirme'' kategorisinde de ödüle layık görüldü.

Un ve Yem Fabrikaları Meslek Grubunda ise Çamlı Yem ve Besicilik A.Ş, ''En Yüksek Yatırım'', ''En Yüksek Vergi'' ve ''En Yüksek İstihdam'' kategorilerinde birincilik ödülü, ''En Yüksek İhracat'' kategorisinde ise üçüncülük ödülünü aldı.

Pınar Su Sanayi ve Ticaret A.Ş, ''Son 10 Yıldır Aralıksız Olarak Yüksek İhracat Gerçekleştirme'' kategorisinde ödüllendirildi.

Pınar Süt ve Pınar Et ayrıca, en yüksek üretimi gerçekleştiren firmalar kategorisinde de ödüle layık bulundu.