BIST 10.644
DOLAR 32,11
EURO 35,05
ALTIN 2.524,52
HABER /  SPOR

Arda ile Rüştünün derbi geyiği

Bir davette karşılaşan Arda ile Rüştü, derbi analizi yaptı... Genç yıldız Arda'nın söylediklerine Rüştü'den öyle bir yanıt geldi ki..

Abone ol
Bir davette karşılaşan Arda ile Rüştü, derbi analizi yaptı... Genç yıldız, "Abi pazar günü sana en az 2 golüm var" diye takılınca Rüştü espiriyi patlattı: "Sırtın açıkta kaldı galiba..."

Önceki akşam bir gazetenin düzenlediği ödül töreninde bir araya gelen Beşiktaş'ın kalecisi Rüştü Reçber ile Galatasaray'ın genç yıldızı Arda Turan arasında keyifli dakikalar yaşandı... Pazar günü yılın son derbisinde karşılaşacak olan Arda ile Rüştü yaptığı espiriler çevredekileri kırdı geçirdi. Sarı-Kırmızılı takımın süper starı, "Abi kusura bakma ama Pazar günü derbide 2 gol sadece ben atarım" diye Rüştü'ye takıldı.

Fener'e mi transfer oldun?

Tecrübeli kaleci Arda'dan gelen bu voleyi ustalıkla çıkarmayı başardı: "Ardacım senin akşam sırtın açıkta kalmış galiba. Sen golü ancak rüyanda görürsün. Hiç heveslenmeyin. Maçı biz kazanacağız." Bu arada gecede Ali Şen ile Hakan Şükür'ü kol kola gören Galatasaray Başkan Adnan Polat, eski futbolcusuna "Fener'e mi transfer oldun, yoksa başkanı mı bize transfer ettin" diye takıldı.