BIST 9.916
DOLAR 32,45
EURO 34,74
ALTIN 2.439,48
HABER /  GÜNCEL

Papağana işkence eden Murat Özdemir'e ne oldu şaşırtan iki gelişme

Masterchef yarışması ile tanınan Murat Özdemir papağana işkence edilince dün gece gözaltına alınmıştı. Yargıdan Murat Özdemir için arka arkaya son dakika haberler geldi.

Abone ol

Papağana işkence videosu ile kan donduran Murat Özdemir Ortaköy'deki evinde dün gece gözaltına alınmıştı. Ortaköy polis karakoluna götürülen Murat Özdemir linç edilme korkusuyla geceyi burada geçirdi. Daha sonra serbest bırakılan Murat Özdemir, bu sabah savcıdan gelen yeni talimat ile bir kez daha gözaltına alındı. Murat Özdemir emniyetteki işlemlerinin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edildi. Hakkındaki son kararı yargı söyleyecek.

Murat Özdemir'in bu olayının ilk olmadığı da ortaya çıktı. Murat Özdemir'in uyuşturucu, mala zarar verme ve aile içi şiddet gibi 5 ayrı suçtan sabıkası olduğu ve denetimli serbestlikten faydalandığı öğrenildi.

Masterchef Murat 'Acun' diye bağırıyor işte ilk ifadesi ve papağanın hali

Papağana işkence videosu :
Masterchef Murat, dün gece instagram hesabından yayınladığı videoda papağanının boğazıın sıkıp ona işkence ediyordu. Acıdan çığlıklar atan papağana zorla 'Acun baba' dedirtmeye çalışan Murat Özdemir, sosyal medyada infial yaratmıştı.

Murat Özdemir TV8'deki Masterchef yarışmasından dengesiz tavırları sebebiyle kovulmuştu. Bu olayın ardından sosyal medya hesaplarından yayınlar yapan Murat Özdemir kendine zarar vermeye çalışmıştı.

Acun Ilıcalı'yı tehdit ettiği iddia edilen Murat Özdemir, son olarak verdiği bir röportajda beş kuruşu olmadığını hergün makarna yediklerini söylemişti.

Acun Ilıcalı ve MasterChef jürilerinden Murat Özdemir'e sert tepki!