BIST 9.624
DOLAR 32,59
EURO 34,84
ALTIN 2.495,60
HABER /  SPOR  /  FENERBAHÇE

Rıdvan Dilmen'den Emre'ye: Gelmesin Fenerbahçe'ye

Rıdvan Dilmen, Emre Belözoğlu'nun adının Fenerbahçe ile anılması üzerine konuştu ve Volkan Demirel'in takıma geri dönmesi gerektiğini belirtti.

Abone ol

Spor Toto Süper Lig'in 16'ncı haftasında Fenerbahçe, Büyükşehir Belediye Erzurumspor'u konuk etti. Ülker Stadyumu'nda oynanan karşılaşma 2-2'lik eşitlik ile son buldu. 90+2'de gelen gol Ersun Yanal başta olmak üzere tüm Fenerbahçelileri şoke etti.

NTV'de yayınlanan 'Yüzde Yüz Futbol' adlı programda maçı değerlendiren Rıdvan Dilmen, Emre Belözoğlu'nun adının Fenerbahçe ile anılması üzerine konuştu ve Volkan Demirel'in takıma geri dönmesi gerektiğini belirtti.


Emre'ye "gelme" mesajı yollayan Dilmen, "Emre Belözoğlu çok sevdiğim bir futbolcu. Fenerbahçe'ye gelecek diyorlar, ne Fenerbahçe'si? Gelmesin Fenerbahçe'ye! Volkan için aynı şey değil ama. Volkan sen de Fenerbahçeliysen hata yaptım dersin, özür dilersin. Ali Koç, sana açık kapı bıraktı" dedi.

"VOLKAN, HARUN'DAN DAHA İYİ KALECİ"
Fenerbahçe'de kaleci sorunu olduğunu vurgulayan yorumcu, "Volkan çalışacak, kaleyi Harun'dan alacak. 24 gol yemiş Fenerbahçe. Harun kötü kaleci değil ama Volkan daha iyi kaleci. Kaleye geçsin, 1.5 sene top tutsun. Fenerbahçe atamıyor, tutamıyor. Futbol çok ilginç bir oyun, hep söylüyorum 2-0'ı hiç sevmem. 3'ü bulursan rakibi dağıtırsın ama bir gol yediğinde risk oluyor. Volkan'ı abi olarak almasınlar, kaleci olarak alsınlar. Kaleci lazım kaleci" şeklinde konuştu.

Emre Belözoğlu, Ali Koç'la görüştü teklifi kabul etti