BIST 9.645
DOLAR 32,56
EURO 34,89
ALTIN 2.433,78
HABER /  GÜNCEL

Sözcü yazarı Emin Çölaşan FETÖ'cü mü?

Ne Çölaşan, ne Necati Doğru, ne de Metin Yılmaz.. Yahu kırk yıllık Metin Yılmaz... o da mı FETÖ'ye destek veriyor? Bu nedir biliyor musunuz, FETÖ'nün ekmeğine yağ sürmekten başka bir şey değil..

Abone ol

İnternethaber Yayın Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Hadi Özışık, son günlerin en tartışmalı konularından biri olan Sözcü yönetici ve yazarları hakkında açılan "FETÖ üyesi olmadan FETÖ'ye yardım" davasını yorumladı. 

"Çölaşan'ın kalemini yıllarca nasıl makinalı tüfek gibi kullandığını herkes biliyor" diyen Hadi Özışık, "Bir fikir teröristi edasıyla, geçmişte önüne gelen herkese, ama herkese ateş açtığını da unutmadık" hatırlatması yaptıktan sonra şöyle dedi: 

FETÖ'NÜN DEĞİRMENİNE SU TAŞIMAK... "Türkiye'ye niye bu kötülüğü yapıyoruz anlamış değilim. Emin Çölaşankötü olabilir ama,  ona FETÖ'yü yapıştırmak doğru değil. Necati Doğru ve Metin Yılmaz yine öyle, bu insanların FETÖ'ye destek verdiğini söylemek, bu insanları dava etmek, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kutlu mücadelesine katkı sağlamadığı gibi, dışarıda cirit atan gerçek FETÖ teröristlerinin değirmenine su taşımaktan başka bir işe yaramaz.  Yapmayın bunu! FETÖ'ye karşı sürdürülen mücadeleyi sekteye uğratmayın!"

HADİ ÖZIŞIK'IN EMİN ÇÖLAŞAN YAZISINI OKUMAK İÇİN TIKLA...