BIST 9.080
DOLAR 32,35
EURO 35,12
ALTIN 2.308,12
HABER /  MAGAZİN

Ömür Gedik kaç yaşında aslen nereli evlendi mi eşleri kim?

Hayvanlara yapılan şiddet sonrası sık sık ekrana gelen ve tepkileri her zaman dile getiren Ömür Gedik iş hayatınn yanı sıra özel hayatı ile de merak konusu oldu. Şarkıcı Ferhat Göçer ile uzun süredir birlikte olan Ömür Gedik 48 yaşında ve hiç evlilik yapmadı .

Abone ol

Ömür Gedik son günlerin konuşulan isimlerinden biri oldu. Hayvanseverliği ile her zaman duruşunu belli eden ve ö hayatı ile de sık sık gündeme gelen Ömür Gedik'i birlikte tanıyalım... Ömür Gedik 48 yaşında ve hiç evlilik yapmadı. Şarkıcı Ferhat Göçer ile uzun bir ilişkisi var.

Ömür Gedik Kimdir: Ömür Gedik, 22 Aralık 1970 tarihinde doğdu. Boğaziçi Üniversitesi İngiliz Filolojisi'nden 1992'de mezun oldu. Üniversite yıllarında okulun müzik klübünde aktif olarak çalıştı. Bölümün seçmeli olarak verdiği sinema derslerine katıldı. Ayrıca sınırlı sayıda öğrenci ile gerçekleştirilen creative writing derslerinde beş dönem boyunca hikaye ve senaryo yazımı üzerinde çalışmalar yaptı.

Üniversiteden mezun olduktan sonra Sabah Dergi Grubu'nda çalışmaya başlayan Ömür Gedik, 1993'te Hürriyet'e geçti. Daha sonra Boğaziçi Üniversitesi Hazırlık Bölümü'nde 1 sene okutmanlık yaptı. 1999 yılında Hürriyet Kültür Sanat Servisi'nde görev yapmaya başlayan Ömür Gedik'in Hürriyet Kelebek'te ağırlıklı olarak sinema üzerine yazılara yer verdiği bir köşesi vardır.

Televizyonculuğa 2004′te başlayan Ömür Gedik 1 sene boyunca tv8′de sinema içerikli Stüdyo programını hazırladı ve sundu. 2005′ten itibarenKanal D'de yayınlanan sinema programı Cinemania'yı hazırlayıp sunmaktadır. 2012 Antalya Altın Portakal Film Festivali'nin açılışı Ömür Gedik tarafından yapıldı.

Ömür Gedik üniversite yıllarında kendi kurduğu grupla başladığı müzik hayatını Teoman, Burak Kut ve Halil Sezai ile düet yaptığı ilk maxi single'ı "Portakal, Orda Kal" ile profesyonelliğe taşıdı.Halil Sezai ile seslendirdiği Paramparça o yılın en çok dinlenen ikinci şarkısı oldu. Bunun ardından ünlü İtalyan şarkıcı Al Bano ile düet yapan ve İskender Paydaş ile çalışan Gedik gazeteciliğinin yanında sahne hayatına da devam ediyor.

2015 yılında çıkarttığı "Hey Onbeşli" ve "Karşılaşma" isimli single çalışmaları ile büyük beğeni toplayan Gedik, çeşitli festival ve etkinliklerde de sahne alıyor.