BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,73
ALTIN 2.434,91
HABER /  GÜNCEL

Özgürcan İnce kimdir Batman şehitleri isimleri memleket bilgisi

BATMAN şehitleri kimler, şehitlerin adı ve memleketi ne soruları bugün kahreden haberin ardından merak edildi. 7 askerimiz bugün şehit oldu. Şehit ateşinin yaktığı yerlerden biri de Ankara'da Uzman Çavuş Özgürcan İnce'in baba ocağı oldu. Peki kahraman şehidimiz Özgürcan İnce kaç yaşındaydı, aslen nereliydi...

Abone ol

BATMAN şehitleri kim, şehitleri adı ve memleketi neresi araştırması bugün bağrımızı yakan kahreden haber ardından araştırılmaya başladı. Batman'da 7 askerimiz şehit düştü. Ateşin düştüğü yerlerden biri de Ankara oldu. 26 yaşındaki Uzman Çavuş Özgürcan İnce askeri aracın geçişi sırasında patlatılan bomba sırasında şehit düştü. Bir kardeşi olan ve ailesi Ankara Etimesgut'ta yaşayan şehit Özgürcan İnce'nin yarın Ankara'da toprağa verilmesi bekleniyor.

Batman’ın Gercüş ilçesi kırsalında askeri aracın geçişi sırasında el yapımı patlayıcının infilak etmesi sonucu şehit olan Uzman Çavuş Özgürcan İnce'nin Ankara'daki baba ocağına ateş düştü. 

Batman’ın Gercüş ilçesi kırsalında askeri aracın geçişi sırasında el yapımı patlayıcının infilak etmesi sonucu şehit olan Uzman Çavuş Özgürcan İnce'nin Ankara'nın Etimesgut ilçesinde yaşayan babası Ömer İnce ile annesi Sündüz'e askeri yetkililer acı haberi verdi.

Şehidin evine acı haberin ulaşmasının ardından evin bulunduğu sokak Türk bayrakları ile donatıldı. 26 yaşındaki şehidin bir kardeşinin olduğu öğrenildi. Şehidin yarın Ankara'da toprağa verilmesi bekleniyor.

Batman'daki şehitlerin isimleri ve memleketleri! Biri daha yeni evli

Batman şehitleri kim isimleri Çavuş Ömer Yiğit Ulus memleketi