BIST 9.080
DOLAR 32,37
EURO 34,95
ALTIN 2.325,11
HABER /  GÜNCEL

Batman şehitlerinin ismi Neşet Gök kimdir memleketi

BATMAN şehitleri kimler, şehitlerin adı ve memleketi ne soruları bugün kahreden haberin ardından merak edildi. 7 askerimiz bugün şehit oldu. Şehit ateşinin yaktığı yerlerden biri de Eskişehir'de Çavuş Neşet Gök'ün baba ocağı oldu. Peki kahraman şehidimiz Neşet Gök kaç yaşındaydı...

Abone ol

BATMAN şehitleri kim, şehitleri adı ve memleketi neresi araştırması bugün bağrımızı yakan kahreden haber ardından araştırılmaya başladu. Batman'da 7 askerimiz şehit düştü. Ateşin düştüğü yerlerden biri de Eskişehir oldu. Çavuş Neşet Gök askeri aracın geçişi sırasında patlatılan bomba sırasında şehit düştü. Kara haber baba ocağını yaktı kavurdu.

Batman’ın Gercüş ilçesinde PKK’lı teröristlerin önceden yola tuzakladıkları el yapımı patlayıcıyı zırhlı aracın geçişi sırasında infilak ettirmesi sonucu meydana gelen patlamada Eskişehirli Uzman Çavuş Neşet Gök de şehit düştü.

Bu sabah ülke, 7 şehit haberi ile sarsıldı. Acı haber şehidin Emek Mahallesi Şölen Sokak'ta oturan baba evine ulaştı. Bekar olduğu öğrenilen 25 yaşındaki şehit Neşet Gök'ün evine Türk bayrağı asıldı.

AİLESİ KAHROLDU: Şehidin babası Turan Gök'ün belediye işçisi, annesi Nurcan Gök'ün ev hanımı olduğu öğrenilirken, 19 yaşında Burak isminde ve 7 yaşında Batuhan isminde iki erkek kardeşinin olduğu belirtildi. Şehidin en küçük kardeşi 7 yaşındaki Batuhan Gök'ün ağabeyinin gitmesine razı olmadığı ve şehit olacağını önceden söylediği iddia edildi.

Öte yandan aile için evin önünde sağlık ekipleri hazır bekletildi.

Şehitleri isimleri :
Uzman Çavuş Neşet Gök (Eskişehir)
Uzman Çavuş Uğur Göksu (Samsun)
Uzman Çavuş Ali Hekim (Antalya)
Jandarma Astsubay Çavuş Ömer Yiğit Ulus (İzmir)

Batman'da 7 askerimiz şehit oldu! Şehitleri isimleri ve memleketleri