BIST 9.717
DOLAR 32,53
EURO 34,95
ALTIN 2.437,22
HABER /  GÜNCEL

Kan donduran olay! Pense ile tecavüz edip...

KKTC Gazimağusa'da 2015 yılında meydana gelen olayda eşinin ilişkisi olduğu banka müdüründen önce tehditle para alan daha sonra da pense ile tecavüz ederek görüntüsünü çeken Ömer Çalıcıoğlu'nun cezası belli oldu.

Abone ol

Ocak 2015 yılında meydana gelen olayda, Ömer Çalıcıoğlu, eşi Rahme'nin temizlikçi olarak çalıştığı bankanın müdürü T.E ile ilişkisi olduğunu öğrendi. Öğrendikten sonra banka müdüründen tehditle aylarca para alan Ömer Çalıcıoğlu, silah zoruyla 4 ay boyunca 27 bin TL para aldı.

Kızını kaçırmakla tehdit etti...
Daha fazla para isteği yerine gelmeyen Çalıcıoğlu, iddiaya göre banka müdürünü, kızını kaçırmakla tehdit etti. Ancak para vermemekte direnen T.E.'ye Çalıcıoğlu çifti tuzak kurdu.
Bu kez Rahme Çalıcıoğlu, T.E. ile irtibat kurdu ve buluşmak üzere bir köye çağırdı. Köyde bulunan Ömer Çalıcıoğlu, banka müdürünü eşinin yardımıyla silah zoruyla soydu.


Pense ile tecavüz ettiler...
Ömer Çalıcıoğlu, eşinin de yardımıyla bağladıkları banka müdürüne pense ile tecavüzde bulunarak bu anı da videoya kaydetti. T.E.'nin şikayetiyle yakalanan Çalıcıoğlu çiftine, Gazimağusa Ağır Ceza Mahkemesi'nde hakim karşısına çıktı.

Ömer Çalıcıoğlu, 12 yıl eşi Rahme ise 5 yıl hapis cezasına çarptırıldı.