BIST 9.693
DOLAR 32,58
EURO 34,78
ALTIN 2.501,53
HABER /  GÜNCEL

Tuvalete cep telefonu muayene odasına gizli kamera yerleştirdiler

KKTC’de iki gün arayla biri özel hastanede kantinci, diğeri Girne’de turistik otelin teknisyeni iki kişi, soyunma odası ve tuvalete giren kadınların çıplak görüntülerini çekerken yakalandı.

Abone ol

KUZEY Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nde (KKTC), beş yıldızlı bir otelde tuvalete giren kadınların gizlice fotoğrafını çektiği öne sürülen teknisyen Serkan K., tutuklandı.

TUVALETTE CEP TELEFONUYLA: Olay, Girne’deki 5 yıldızlı bir otelde meydana geldi. Otelde teknisyen olarak çalışan Serkan K.'nin sık sık kadınlar tuvaletine girdiği çalışanlar tarafından görüldü. Serkan K., yine kadınlar tuvaletine yönelince bu kez kadınlar tarafından fark edildi. Olay otel yönetimine bildirildi. Bunun üzerine güvenlik kameraları izlendi. Serkan K.'nin tuvalete giren kadınların cep telefonu ile fotoğraflarını çektiği belirlendi. Zanlının cep telefonunda iki kadının tuvalet içerisinde çekilmiş 8 fotoğrafı bulundu. Kadınların şikayeti üzerine Serkan K., ‘özel hayatın gizliliğini ihlal’ ve ‘cinsel taciz’ suçlarından tutuklandı.

KANTİNCİ GİZLİ KAMERA YERLEŞTİRDİ: Bir diğer röntgenci ise, başkent Lefkoşa’da özel bir hastanede yakalandı. Hürriyet'tin haberine göre hastanede kantinci olarak çalışan Veli Taşcıoğlu, önceki gün genel cerrah doktor TK’nın muayene odasına gizli kamera yerleştirdi. Doktorun kamerayı farketmesiyle ortaya çıkan olayda Veli Taşçıoğlu’nun soyunan personel ve hastaların görüntülerini çektiği belirlendi. Zanlı tutuklanarak cezaevine gönderildi. Girne’deki otel teknisyeni ile Lefkoşa’daki hastane kantincisi, suçlarını itiraf etti.