BIST 10.248
DOLAR 32,24
EURO 34,74
ALTIN 2.394,95
HABER /  SPOR  /  FENERBAHÇE

İstifası beklenen Phillip Cocu: Kesinlikle gitmem istenmiyor

Fenerbahçe'deki geleceği tartışma konusu olan Phillip Cocu, ''Kesinlikle gitmem istenmiyor. Ali Koç ve Comolli çok iyi çalışıyor. Desteklerini hissediyorum" dedi.

Abone ol

Avrupa'da ve Türkiye'de üst üste alınan kötü sonuçlardan sonra Fenerbahçe'deki geleceği tartışma konusu olan teknik direktör Phillip Cocu, Spartak Trnava maçı öncesi Hollanda basınına konuştu.

''Fenerbahçe'de böyle bir sezon başlangıcına alışkın değiller.'' diyen Cocu, ''Taraftarlar başarı istiyor. Bu hiç de garip değil. Ama kesinlikle gitmem istenmiyor. Ali Koç ve Comolli çok iyi çalışıyor. Desteklerini hissediyorum" dedi.

''İKİ ÖNEMLİ OYUNCUMUZU SATTIK''
Türkiye'deki adaptasyon sürecine dikkat çeken Cocu, "Finansal Fair Play sebebiyle kulüp çok fazla para harcayamadı. Kullanamadığımız pek çok imkan var. Sezon başında iki önemli oyuncumuzu sattık ve dört oyuncu aldık. Ancak Türkiye'ye alışmaları zaman alıyor.'' ifadelerini kullandı.

''ARTIK BİR ŞEYLER GÖSTERMEK ZORUNDAYIZ''
''Burada futbol oynamak zor.'' diyen Hollandalı teknik adam, ''Oyuncular futbol oynamak yerine savaşmak zorunda. Artık bir şeyler göstermek zorundayız. Daha çok savaşmaya başlamalıyız" şeklinde konuştu.

Fenerbahçe'den Mihajlovic açıklaması!